Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 452
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Купих си нова дамска чанта Simple Smile

# 616
  • Sofia
Приятна разходка в Борисовата градина и хапване е заведение на Сан Стефано, тъй като Вкусното кебапче не работеше. Лежерен неделен след отпускарски ден

# 617
Прочетох си книгата и отивам на женска сбирка

# 618
Вчера направих основно почистване у дома и се почувствах като преродена. Днес ще си почивам с чиста съвест след работа.

# 619
Бягство за уикенда из Елзаските селца.
Прибрах се супер презаредена.

Димис, успех!!! 🍀

# 620
Ходих да плувам. Използвам сега, докато съм в отпуска. Толкова обичам, но последните години са ми толкова натоварени, че почти нямам възможност.

# 621
Денят ми започна с кафе с приятелка. 30г сме си дружки, много се зареждам с нея

# 622
  • София
Разходих се с ММ и майка до два манастира. Единия го посетихме за първи път. Купих си сапун и магнит. Скъп беше сапуна за мен,дано е и добър.

# 623
Разходих се с ММ и майка до два манастира. Единия го посетихме за първи път. Купих си сапун и магнит. Скъп беше сапуна за мен,дано е и добър.
Супер. До кой Манастир се разходихте? Много обичам уикендите да посещавам Света Обител. И ние се разходихме! Рилският Манастир бе нашата дестинация. Винаги се смирявам. Усещам БОГ в сърцето си. Някак си даваме сметка за истинските неща в живота!
Това е най-доброто, което човек би могъл да направи за себе си! Чувствам се цяла!
Бъдете щастливи!

# 624
От около седмица всяка вечер се моля на Свети Фанурий. Преди 12-13 години ми даде възможност за работа, за връзка и семейство. Да видим какво ще ми се случи сега. Обнадеждена съм.

# 625
Мнооого хубава домашна тренировка с тежести, после йога, после рейки. А, да, започнах с кардио. Абе отдавна не съм се раздавала така. Кога ще вали пак Wink

# 626
Вчера след работа зарязах всичко и си легнах за час да почина и подремна.

# 627
ТиЛи благодаря! Още чакам да ми се обадят за интервю. Не ми е жизненоважно, ако стане - стане, ако - не, здраве да е.
На шарена сянка на село пия с комшийката кафе. На масата има и чепка бяло грозде. Ще видим как ще е тази комбинация.  Котката и тя се е излегнала до нас. Вече обаче търси слънчево място да си подремне.

# 628
  • някъде другаде
Днес фризьор , маникюр и педикюр.

# 629
Показах характер, отговорих на тъпа забележка, която целеше чисто и просто да ме обиди. Ах, как им е лесно на хората да подхвърлят уж случайни неща и да се забавляват на чуждото нещастие... Но вече не, не и на мой гръб!
И нещо положително  - отново спрях добавената захар от 2-3 дни! Simple Smile Много съм горда със себе си, тялото ще ми се отплати ако успея да устискам този път поне един месец. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт