Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 448
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Снощи- вечеря в тай ресторант. Страхотно попадение беше, скоро трябва да се повтори отново.

О, Линдт много бързо влезнаха в тренда с дубайския шоколад, хич не се бавиха.
Аз пък точно обратното се замислих, че им брандираха един магазин близо до вкъщи - чак сега се сетихте, то даже Лидъл имаха дубайски шоколад от април месец.

# 661
Вчера много приятно и от сърце отпразнувахме рождения ден на съпруга ми със семейството. Днес планирам да си легна рано и да си наваксам със съня както си трябва

# 662
Наградих се с малко вкусен препечен хляб - че се мъча с хранителен режим от няколко седмици Blush

(много обичам хляб с масло, в чужбина когато ми ставаше особено носталгично и мъчно, ядях само това с дни...)

# 663
За пръв път тази година правих салата домат и лук. Много вкусно ми беше.

# 664
Стегнах багажа за едно кратко сбогуване с морето.
Вчера се разболях, но толкова нетърпеливо чакам да видя морето, та скорострелно оздравях и утре ще съм напълно добре.

# 665
  • някъде другаде
Репетиция по народни танци. Днес хапнах и хубава торта , а сега си отворих бира. От утре диета.

# 666
Прегърнах си детето. 🥰

Линдт пуснаха дубайския шоколад миналата есен.

# 667
  • Бургас
И аз искам да си прегърна детето!
И да ходя пак на народни танци!

Детето - в понеделник!

# 668
  • Пловдив
Вчера ходих на пилатес реформър, надявам се днес да вкарам къщата в ред...дано и децата я оставят за повече от 15 минути така.

# 669
Попаднах на страхотен кумкуат и си похапнах доволно.

# 670
  • Mediterraneo
След работа ходихме на плаж с ММ, морето беше като огледало, водата разкошна. Един час къпане и обратно вкъщи.

# 671
Бяхме на събор и гости на наши приятели.  Казахме, че няма да идем и много се изненадаха. Много весело си изкарахме.  Зарадвах ги с домашни ракия, домати и смокини. А те ме изпратиха с яйца от щастливи кокошки.  Рядко се виждаме и дълго говорим като се съберем.

# 672
Вчера бях поддържащ екип на една буболечка. Почивах на една отбивка и насекомото тръгна да пресича шосето в натоварения трафик. Ако бях видяла навреме, щях да го спра, но вече ми остана само да стискам палци и да викам като луда "давай, буболечко, вярвам в теб, давай!" Joy
Вятърът от тежките камиони я мяташе метри напред-назад и повече от десет автомобила минаха над нея, без да я смачкат. И най-интересното бе, че макар и зашеметена от подмятането, буболечката нито за миг не загуби ориентация и твърдо се държеше за курса, който беше поела.
Не знам защо ми беше много важно тя да успее и когато се случи, се радвах като малко дете.

# 673
С ММ вчера бяхме на село при моите родители. Поседяхме си много време в приятен разговор. Да са живи и здрави още много години, за да ни посрещат.

# 674
Вчера си поспах хубаво, без да бързам си изпих сутрешното кафе и закусих с мекици, които свекърва ми беше донесла. Денят мина релаксиращо и спокойно, легнах си рано и успях да си почина.

А днес най-накрая ще се поглезя с як маникюр от моята майсторка! Не съм успявала да стигна до нея още от юни

Общи условия

Активация на акаунт