Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 443
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Бях на планина, много обичам спокойствието там.  И без да сме планирали, се засякохме с приятели, които от много време искаха да се видим. Огромна радост особено при жените.  Седяхме и си говорихме дълго. Времето беше перфектно, без да вали.
А днес жените от щастие...отишли в мола и похарчили маса пари за дрехи и козметика...така било природосъобразно ми казаха -- цветно време, заслужавало нови цветни дрехи. Animal Speak No EvilAnimal Speak No Evil Joy

# 676
  • София
Сложих си лист маска. Правя си кафе и се опъвам с книгата.

# 677
Сутринта имах мого смислен и хубав разговор с дъщеря ми.
В момента е далеч от нас, много ми липсва, но пък често се обажда и това някак компенсира вакуума в душата ми.

# 678
Обзаведох се с един чифт черни високи токчета, обожавам да ходя с токчета.
Надявам се да си намеря и чанта, да ми отива на обувките😉

# 679
На сила излязох да се разходя с приятели, но без да искам си помогнах. Чистият въздух облекчи главоболието, че мигрената вече беше 5ти ден

# 680
  • Пловдив
Купих си бански 🥰

# 681
Бях на фризьор, а после минах през библиотеката. И вече съм в хоризонтална позиция с книга

# 682
  • Mediterraneo
Успях да организирам един много напрегнат откъм задачи и работа ден.

# 683
Купих си пАк букет цветя 😊

# 684
Направих си бърза вечеря и си хапнах навреме, без да чакам ММ да се върне към 8-9 вечерта

# 685
Бях на фризьор, много обичам да ходя. Налага ми се често, защото съм с много къса коса, но ми е кеф.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 18:49 от Пролетно цвете

# 686
Свърших отдавна отлагана домакинска работа. Доволна съм от себе си, че преодолях досадата и болката в коляното и си наложих да свърша нещо, което отлагах дълго време.

# 687
При мен е хладно, попродуха ме вятърът по време на разходката, затова като се прибрах, си направих кана домашен чай от мента.

# 688
  • София
ММ излезе с детето и кучето. Аз се боядисах и сложих пачове под очите.

# 689
  • Пловдив
Бях на маникюр и реформър пилатес. Сега преди да си вземе душ ще си направя маска на лицето. Ще почета книжка, като заспят домашните ще си пусна простотията от БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт