Поръчка на мерителна чашка (дозатор) от Ариел

• 504
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
търсих от къде да си закупя мерителна чашка (дозатор) Ариел и попаднах на това https://www.ariel.info/bg-BG/order/.
Пише че е безплатно. Пуснах поръчката, но никъде не видях да ми начислява цена за доставка. Изписа ми, че ще я получа в срок от 28 дни, подозирам от чужбина и се опасявам, че ще ми начислят някаква огромна цена за доставка. Някой дали е поръчвал от тях?

# 1
Сайтът изглежда много фалшив. 100% има уловка. Или ще е цената на доставката, или ще злоупотребят с личните ви данни.
П.С. Разберете, че безплатен обяд няма

# 2
Тези чашки не са ли всъщност капачките на тубите? Защо трябва да се купуват отделно? Отдавна ползвам само капсули и съм забравила какво беше.

# 3
Имам подобна от Тайд, втора капачка върху шише с препарат беше. Има уловка определено. От Лидл преди две седмици си взех голямо шише с Вениш. И то беше с подобна, разграфена капачка върху тубата.

# 4
Ариел действително спряха да раздават тези мерителни съдчета, които преди бяха като втора капачка на бутилките. Ако сте много на зор, мога да Ви пратя моята, защото отдавна не я ползвам- много продукт остава по нея, ако не се сложи в барабана заедно с дрехите за пране.

# 5
  • София
Имам три капачки от Савекс, ако искаш...

# 6
  • Варна
Аз пък в темата за перилни препарати съм чела точно, че се поръчват от сайт безплатно. От кой сайт и как стои въпросът с доставка не знам, но може да попитате там.

# 7
Сайтът изглежда много фалшив. 100% има уловка. Или ще е цената на доставката, или ще злоупотребят с личните ви данни.
П.С. Разберете, че безплатен обяд няма
всъщност има, аз я получих чашката, нищо не съм плащала

Общи условия

Активация на акаунт