София, жк Младост - тема 37

• 10 600
  • 202
  •   2
Отговори
# 150
  • София
В 7even coffee kid club се плаща по 5 или 7 лева на час / дете (по спомен).

# 151
Мисля,че не е на час, ами за целия престой, тъй като сме стояли повече от час и накрая все сме плащали 5-7лв(и аз не помня точно колко беше) .

# 152
Juleto, зъболекар за възрастен търся.

# 153
В 7even се плаща по 5 лв на час стаята. Бяхме там преди два дни.
 В Китчен си също се плаща .

# 154
Знам, че в Хепи имаше детски кът, но дали все още е така, не мога да кажа.

# 155
  • София
Има детски кът. Там със сигурност е 10 лв на час.

# 156
Търся препоръки за добър подолог. Някой да има информация?
Както и за добър стоматолог. Срещала съм преди време мнения, но не съм си ги записала. 😊

Грийни, препоръчвам д-р Гергана Кирякова в Младост 1А - стоматолог, работи и с деца.

Аз търся хора, които са имали проблеми с нелегални и/или нерегистрирани мигранти в блока. Ако някой се е сблъсквал с това чудо, моля, споделете ми!

# 157
Пак да питам нещо Simple Smile

Синът ми си е загубил читанката (2 клас). Трябва да купя нова, че не можел да работи, но всичкото онлайн доставка ми е за след седмица. Някой знае ли къде може физически да отида да купя? Издателство Булвест, но не намирам и на него физически магазин, аз работя близо до книжните борси  Дружба и там не ми излиза адрес. По книжарници? Или някъде втора ръка съм виждала учебници в квартала, но не помня изобщо къде.

# 158
  • София
В борсата до Бриколаж продават учебници. Не знам дали ще има за 2 клас.

# 159

Синът ми си е загубил читанката (2 клас). Трябва да купя нова, че не можел да работи, но всичкото онлайн доставка ми е за след седмица. Някой знае ли къде може физически да отида да купя? Издателство Булвест, но не намирам и на него физически магазин, аз работя близо до книжните борси  Дружба и там не ми излиза адрес. По книжарници? Или някъде втора ръка съм виждала учебници в квартала, но не помня изобщо къде.

Имам Читанката на издателство Анубис, ако е същата, подарявам ти я.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:29 от ravi

# 160

Синът ми си е загубил читанката (2 клас). Трябва да купя нова, че не можел да работи, но всичкото онлайн доставка ми е за след седмица. Някой знае ли къде може физически да отида да купя? Издателство Булвест, но не намирам и на него физически магазин, аз работя близо до книжните борси  Дружба и там не ми излиза адрес. По книжарници? Или някъде втора ръка съм виждала учебници в квартала, но не помня изобщо къде.

Имам Читанката на издателство Анубис, ако е същата, подарявам ти я.

Благодаря, но е на Булвест.

# 161
Звъниш и питаш в коя книжарница можеш да намериш читанката?

# 162
  • София
Минавах покрай "борсата" до Бриколаж и реших да попитам за вашата читанка. На Булвест има две за 2-ри клас с различни автори. Налични са и двете.

# 163
Благодаря на всички. Минах през мола и в едната книжарница я имаше. Simple Smile

# 164
Знаете ли фото студио в Младост където ще има коледен декор за 1-2 снимки да щракнем детето? Не ми се занимава с цели фотосесии.

Общи условия

Активация на акаунт