София, жк Младост - тема 37

• 10 544
  • 202
  •   1
Отговори
# 165
И аз да попитам - знаете ли дали в Младост продават учебници втора употреба и къде?

# 166
  • София
Знаете ли фото студио в Младост където ще има коледен декор за 1-2 снимки да щракнем детето? Не ми се занимава с цели фотосесии.
Едно време правеха във фотото в 319 блок, Младост 3. Отдавна не съм се интересувала и не знам дали все още има. Може да им звъннете и да попитате. В Ринг мол също съм виждала нещо като студио с декори вътре, но нямам представа за цени. На втория етаж.

# 167
В моловете има такова. Не съм питала за цени.
В Дъ мол беше последно долу до Изи пей.

# 168
там беше само по коледа и е за фотосесии.
доколкото разбрах въоросът беше за място където има декор и може да се направят само няколко снимки, а не цяла фотосесия.

# 169
В моловете има такова. Не съм питала за цени.
В Дъ мол беше последно долу до Изи пей.

В ринг мол има студио някакво, имат си обявени цени, видяха ми се надути.

# 170
  • София
Можете ли да ми препоръчате дърводелец за холна маса по поръчка?

# 171
  • София
Здравейте,
Можете ли да препоръчате частен учител или курсове по френски език в Младост. Дъщеря ми има нужда от помощ по френски език и търся варианти. В краен случай може и да не е в Младост.

# 172
bubalina, не е в Младост за съжаление, а на другия край на София, но можете да попитате за онлайн уроци - https://erudito.bg/.

# 173
Някой назад пита за занимателна математика, големият ми син ходи 2 години в АБВ Академия, посещавал е и лятната им занималня. Знам, че правят изнесени уроци и в частни училища. Той излизаше винаги много доволен и вдъхновен, но така и не мога да кажа какво точно са правили или учили там. Сега ходи на курсовете на ПЧМГ и е очарован.

# 174
аз питах. ходи вече детето точно в абв на забавна математика. повече забава, отколкото математика дори според нея, но все пак е само на 4 и 'програмата' на смартикидс ми се стори прекалена (неделя + понеделник или петък, при невъзможност за посещение било препоръчително зуум, първи опознавателен урок пак в зуум).

иначе тя разказва какво правят. нивото ми се струва прекалено елементарно (по-скоро като за 2-3 годишни в момента, а не за 4), но поне се забавлява и ги запознават с математически понятия.

# 175
  • София
И аз да попитам - знаете ли дали в Младост продават учебници втора употреба и къде?

Преди много години съм виждала такъв надпис на пазара в Младост 1, някъде по дългата редица неща в блоковете, откъм вътрешната страна (откъм пазара, не откъм улицата). Също някъде откъм вътрешния двор на дългия блок с/у Кауфланд. Не знам дали работят сега - като се замисля, и тогава по-скоро надписите съм виждала, сякаш по-скоро не съм ги виждала отворени, но пък и не съм се заглеждала много.

# 176
  • на тавана в кошницата
Не работят. Нито едно от двете. Може да има на София прес.

# 177
Учебници втора употреба има на Славейков в един от безистените, на Христо Ботев, в близост да Сливница и на малкото НДК (не знам точно къде там). В Младост имаше в блока, успореден на Малинов, мисля 223, обаче вече е затворено.

# 178
  • София
Учебници втора употреба има на Славейков в един от безистените, на Христо Ботев, в близост да Сливница и на малкото НДК (не знам точно къде там). В Младост имаше в блока, успореден на Малинов, мисля 223, обаче вече е затворено.

Няма я вече книжарницата за учебници в Младост. Disappointed

# 179
Ами няма ги, защото вече учебниците се дават от училище и колко хора ще купуват втора ръка? Затова предложих да каже какво точно търси. Аз в началото на годината раздадох наличните учебници за малките класове и хората са много доволни, защото детето не влачи тежка раница всеки ден. Сега имам останали 2 учебника за 7 клас ,защото детето ги заля с чай и купих да върна в училище нови. Не ,че са много зле, но не е редно да върна учебник в подобно състояние. Ако си намерят желаещ веднага ги давам.

Общи условия

Активация на акаунт