София, жк Младост - тема 37

• 24 230
  • 446
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Моля,препоръчайте инструктор(автошкола) в близките квартали.Важното инструктора да е спокоен.

# 436
Моля,препоръчайте инструктор(автошкола) в близките квартали.Важното инструктора да е спокоен.

Преди време имаше доста доволни от тук Учебен център "Росен-85", на метрото на Младост 1 са.

# 437
  • София
Здравейте, има ли все още в Младост педиатър и личен лекар. Ако се налага да не видиш детето един път за преглед, а 2 ри път за болничен за родител. 😭 Ако има доволни пациенти ще се радвам за насоки!
Болничния на родителя го вади педиатъра на детето.
Иначе д-р Тодор Тодоров е педиатъра на децата ми, доколкото знам и възрастни записва, но ние с мъжа ми не сме при него.

# 438
Аз миналата година карах опреснителен курс в автошкола Фактор при Емил Рангелов. Много съм доволна, търпелив, внимателен и обеснява много добре.

# 439
  • Замък сред облаците
В Драйв Академи препоръчвам, при Боби (Божидар) конкретно. Млад, кадърен и безкрайно спокоен. И другите им кадри изглеждат готини, но не съм имала часове при тях.

# 440
Здравейте! От вече седмица забелязах, че водата от чешмата тече бяла? Някой знае ли нещо по този въпрос или аз си въобразявам?

# 441
Коя част на Младост?

# 442
V-drive и от мен препоръка Simple Smile

# 443
Здравейте! От вече седмица забелязах, че водата от чешмата тече бяла? Някой знае ли нещо по този въпрос или аз си въобразявам?

може да са я хлорирали повечко заради дъждовете

# 444
Момичета, къде в Младост могат да ми направят изследване на костна плътност? Не съм запозната, дали НЗОК поема това изследване  и личният лекар може ли да даде направление?Благодаря ви Sparkling Heart
В 25 ДКЦ в Младост 3. На мен там ми направиха, а в събота има и намаление на цената.

В ДКЦ 25 ми казаха, че в събота не работят  за измерване на костна плътност?

# 445
  • София
Момичета, къде в Младост могат да ми направят изследване на костна плътност? Не съм запозната, дали НЗОК поема това изследване  и личният лекар може ли да даде направление?Благодаря ви Sparkling Heart
В 25 ДКЦ в Младост 3. На мен там ми направиха, а в събота има и намаление на цената.

В ДКЦ 25 ми казаха, че в събота не работят  за измерване на костна плътност?

В Окръжна болница също правят изследване на костна плътност. 53 евро.

# 446
  • София /Абсурдистан
Жалко, преди мереха и в събота.
Мерят и в София мед 2 зад Окръжна, със записване е.

Общи условия

Активация на акаунт