Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...48

• 68 350
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
- Направих си фалшив профил, за да провера жена ми.
- И?
- А, нищо особено. Полафихме, пофлиртувахме и разбрах, че съм умрел пред три години!

# 211
# 212
Tрима хирурзи говорят за предпочитаните си пациенти, първият казал:
– Аз най-много обичам библиотекарите. При тях всичко е подредено по азбучен ред и по височина.
Вторият допълнил:
– Аз най-много обичам счетоводителите. При тях всичко е подредено по групи, прономеровано е, а и да объркаш нещо, те ще те разберат.
Tретият споделил:
– А аз най-много обичам адвокатите – те сърце нямат, гръбнак нямат, а и да объркаш нещо, няма кой да съжалява за тях.
-По какво се отличава купчина гладени дрехи от купчина не-гладени?
-На купчината гладени, спи котката.
Прочетох в една статия от списание следните мъдри думи „Начинът за постигане на вътрешен мир е да довършите всичко, което сте започнали.”
Така че аз се огледах из къщи, за да открия всички неща, които съм започнал и не съм довършил… и преди да дойда на работа тази сутрин, довърших: една бутилка червено вино, една бутилка бяло вино, два пръста гроздова, чаша водка с фас на дъното, недопушен джойнт, намерен в пепелника, пакет цигари и на един приятел и една кутия шоколадови бонбони.
Изобщо не можете да си представите колко добре се чувствам…
Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам – мечка. Викам си – що па да не се изакам…
Днес при мен дойдоха „Свидетели на Йехова“. Говориха ми надълго: колко е хубаво да се помага на ближния и да се прави добро. След това, аз ги помолих съвсем учтиво, да вземат да измият тоалетната ни и да изхвърлят боклука… И защо се обидиха и си тръгнаха, така и не разбрах?
В зъболекарския кабинет пациентът негодува:
– Но какво правите, казах ви, че ме боли кътникът, а вие ми вадите преден зъб!
– Спокойно, ще стигнем и до кътника.

Жена съди мъжа си за изневяра:
– Господин съдия, моят мъж ми изневерява и искам развод!
– А Вие видели ли ли сте го с друга?
– Не, но чух.
– Е, това не може да се приеме за доказателство по делото, трябва да го хванете като го прави!
Жената се ядосала, когато разбрала, че няма шанс да убеди съдията и затова пр*днала, колкото може по-силно.
Съдията:
– Не Ви ли е срам! Това е обида за съда и ще заплатите глоба!
– Не бях аз, г-н съдия! Вие видяхте ли ме?
– Не Ви видях, но чух!
– Именно…

# 213
# 214
# 215
– Ало...скъпи,можеш ли да ми преведеш 300 лева?
– Да скъпа... Three hundred leva! Yum

# 216
  • София
Пенчо, преди нашата сватба непрекъснато ми казваше, че аз съм твоето слънчице, а сега всяка вечер се запиваш в бирарията.
- Е какво е странното? От толкова слънце - жега. От жегата - жажда.

# 217
Между приятелки:
- А той обича ли те?
- Трябва да ме обича. Ядем шкембе чорба с чесън заедно, а после се целуваме.

---

Мъж се прибира в къщи и заварва жена си в леглото с някакъв. Той крещи:
- Ама, идиотко, какво правиш тук с този мръсник?!
Съпругата:
- Скъпи, внимавай как се изразяваш, не сме сами, имаме гости все пак!

----

- Колко пияндета са нужни, за да се завие една крушка?
- Николко! Ние можем да пием и на тъмно...

# 218
# 219
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 220
Ако си прост,но разбираш,че си прост,значи не си толкова прост. Ако си прост,но не разбираш,че си прост,значи си много прост. LaughingJoy

# 221
  • тук, на мястото си
Финландец, норвежец и швед се хванали на бас  кой може да издържи най-дълго в сауната.
Минава един час - норвежеца излиза.
Минават два - и финландеца излиза.
 Мниват три...три и половина...четири.... Целият червен като домат и задъхан илиза шведа
- Абе човек, браво на волята ти. Но защо остана толкова дълго време? То можеше да излезеш една минута след финландеца и никой нищо нямаше да ти каже.
- Абе аз щях да изляза първи, но топките ми се заклещиха на пейката....

# 222
Един мъж бил толкова зиморничав, че накрая посред лято умрял от студ. Отишъл в Рая, а там му предлагат какви ли не благинки, но човека му е студено и това е. Накрая решили да го пратят в Ада, там е пълно с огньове, дано се стопли. Дяволите го пъхнали директно в казана с горещия катран, но човекът крещи:
- Дърва слагайте, още дърва-а-а! Студено е!
Дяволите се видели в чудо и решили да го вкарат в доменните пещи, които били за най-големите грешници и така изгаряли, че и пепел не оставал от тях.
Палят дяволите пещта, пъхат човека вътре, наклали огъня, докато цялата пещ отвън почервеняла. Изведнъж настанала тишина. Дяволите бавно отворили вратата, за да видят какво става, а отвътре се чува гласът на нашия човек:
- Вратата затвори, вратата-а-а, че става течение...

# 223
# 224
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт