Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...48

• 30 099
  • 331
  •   6
Отговори
# 45
  • София
Жена крещи на мъжа си:
- Писна ми с тая кола, по цял ден все нея ремонтираш! Вече започна да приличаш на нея!
- На кого ма, на колата ли?
- Да, на колата - пушиш непрекъснато, смучеш много, мръсен си и стартерът ти не работи...

# 46
  • Обран бостан ;)
Всеки жив електротехник е добър електротехник. Wink

# 47
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 48
  • тук, на мястото си

# 49
  • Обран бостан ;)
Децата си мислят, че възрастните са умни. Възрастните - също.

# 50
  • някъде другаде

# 51
Малко момиченце пита баща си:
- Тате, твоята майка била ли те е някога?
- Не, само твоята...

# 52
  • Обран бостан ;)
Разговор между жени:
- Защо си ядосана ?
- Вчера моя ми е изневерил.
- Ще му го върнеш ли ?
- Вече му го върнах.
- Ехеее, много си бърза. Кога ?
- Миналата седмица.

# 53
# 54
# 55
  • Обран бостан ;)
В изискан ресторант влиза милионер, оглежда се и вижда женска компания в едно сепаре, след което се обръща и тръгва към изхода.
- Защо си тръгвате - пита управителя.
- Тая компания вече съм я е-л. Отивам да търся друга.

# 56
"Татко, откъде дойдох?" - попита малкият Коля, като се качи на дивана с родителите си. "От мама", отговори татко автоматично, след това дойде на себе си и започна да чака с ужас за уточняващи въпроси. — А откъде дойде майка ти? — От Воронеж — въздъхна татко с облекчение. — И откъде идва Воронеж? — Воронеж? Странен въпрос... И! Запомнен! Същият архитект го нарисува. Такъв чичо. Воронеж е построен по този модел. Коля беше много заинтересован от този факт. — Чичо ми нарисува ли ме, преди да изляза от майка си? Мама се засмя, а татко се възмути. "Какъв чичо?!" Нарисувах те! Стана? - Да... - замисли се Коля. — Защо ми нарисува лунички? — А аз харесвам деца с лунички — измъкна се татко. "Смешно е. — Не всъщност — намръщи се синът. — И защо ми трябват големи уши? Дразнят ме за това хора с уши — Ръката на татко трепереше, когато ти дръпна ушите — усмихна се мама. "Като цяло той не рисува добре тук. "За какво говориш?!" Татко отново се възмути. "Тя можеше да коригира рисунката ми!" — Да — съгласи се Коля. — Мамо, защо не ми нарисува други уши? "Е, честно казано, и аз не бях много добра в рисуването в училище", призна майка ми. Коля въздъхна тежко. - Не се притеснявай - разроши косата на сина си бащата. "Като дете имах уши като на слон. И тогава, нищо, мина. "Не за това говоря... Коля погледна внимателно майка си, после баща си, след това слезе от дивана и каза сериозно: — Когато нарисуваш сестра ми, повикай ми. Ще се погрижа да не объркате нищо. Едно момиче трябва да е красиво... А. Анисимов.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 17:58 от Бор_яна

# 57
  • Варна
Ако един мъж е упорит, то той непременно ще постигне, това което иска жена му.

# 58
# 59
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт