Бързи въпроси и отговори по темата КЪРМЕНЕ - тема 38

• 16 804
  • 676
  •   1
Отговори
# 675
E.S, имаш ли хормонални проблеми, ПКЯ, щитовидна жлеза, диабет, инсулинова резистентност? Понякога тези неща се отразяват на количеството.
Каква е схемата на цедене в момента? Колко пъти по колко време?

Честно казано, "за теб е по-добре да спреш" е доста субективно твърдение. Аз не бих се наела да го кажа на някоя жена. За теб важно ли е да кърмиш? Ако е важно, 50 мл на хранене са много повече от 0 мл на хранене. Ако не е, тогава седят различно нещата. Не е нужно да отговаряш на мен, а на себе си. За мен беше много важно да кърмя и мисълта да спра беше по-мъчителна от болката, температурата, мастита, рефлукса на бебето, страховете около ниското наддаване и силиконовите зърна (кърмих една година и три месеца с тях). В техните очи може сега да е мъчително, обаче не се знае дали спирането няма да се отрази по-зле психически. Ако оставим този фактор, който не е никак маловажен настрана, 50 мл по 8 хранения на ден са цели 30 процента от млякото на бебето. Това са имуноглобулини, пробиотик, естествена храна. На мен тези акушерки не ми се виждат много подкрепящи - по-добре е да спреш, сонатата е трудна, ще се депресираш...

# 676
Според мен си запиши консултация при Хедра или Ася Демирева. Те говорят с видео и може да имате успех, да не би да не слагаше бебето правилно и да ти дадът съвети как да продължиш. Поне да знаеш, че и това си пробвала. Щом искаш не се отказвай. Дори и с помпа и шише пак даваш кърма на бебето си. Не спирай да го слагаш на гърда.
Ние имахме стачка в 4тия месец и бяхме една седмица на кърма от шише. Беше ужасно за мен. Също така, това, че изцеждаш 50мл не значи че нямаш кърма. Аз също не мога да изцедя повече от 50, а бебето ми вече 7ми месец е на кърма и качва по 500гр на месец.
Стискай зъби бебчо е малък има надежди да се справите.
Но според мен се чуи с доказан консултант, за да може да се действа бързо 🌷

Общи условия

Активация на акаунт