Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 12

• 49 585
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
*дива*, Viola dAmore, Vili Dim, благодаря за отговорите.
Детето е хуманитарно ориентирано. Ще трябва да отида до 157-мо за да проуча с какъв транспорт и за колко време си стига до там.

# 436
  • София
И моето е така. Ще взема да го пиша, а ако го приемат, ще ми  благодари някой ден, убедена съм.

# 437
До 157- мо се ходи с автобус 11, спира до оградата. В квартала наблизо има спирки на автобуси 75, 9, 404. Трамвай 20 е на 2 спирки. Мисля, че всичко изброено прави връзка с метро някъде.

# 438
Ние отново се насочваме към Ломоносов, батко му преди няколко години го завърши. Младежът до скоро имаше желание за компютърна анимация, смятахме да кандидатства в Елисавета Вазова, но сега рязко промени мнението. А и преди няколко дни говорих с майка на дете завършващо Елисавета Вазова. Не беше доволна, каза, че нищо не учат. Научили са само да ползват Фотошоп...
Коя специалност сте избрали? Баткото какво завърши? И интересува ме има ли момичета в специалностите различни от оптика?

# 439
  • Куциндрел
До 157- мо се ходи с автобус 11, спира до оградата. В квартала наблизо има спирки на автобуси 75, 9, 404. Трамвай 20 е на 2 спирки. Мисля, че всичко изброено прави връзка с метро някъде.
На Театър София метрото и после 11ката.

# 440
На театър София спират и авт. 75 (разписанието му е малко особено) и 404 (освен 11).

# 441
*дива*, Viola dAmore, Vili Dim, благодаря за отговорите.
Детето е хуманитарно ориентирано. Ще трябва да отида до 157-мо за да проуча с какъв транспорт и за колко време си стига до там.
Можете и на google maps да проверите какво е времето приблизително.

# 442
Ние отново се насочваме към Ломоносов, батко му преди няколко години го завърши. Младежът до скоро имаше желание за компютърна анимация, смятахме да кандидатства в Елисавета Вазова, но сега рязко промени мнението. А и преди няколко дни говорих с майка на дете завършващо Елисавета Вазова. Не беше доволна, каза, че нищо не учат. Научили са само да ползват Фотошоп...
Коя специалност сте избрали? Баткото какво завърши? И интересува ме има ли момичета в специалностите различни от оптика?
Брат му завърши Измервателна и организационна техника. Имаха няколко момичета в класа. Сега малкия ще кандидатства в Оптиката или Медицинската техника.

# 443
  • Куциндрел
На театър София спират и авт. 75 (разписанието му е малко особено) и 404 (освен 11).
404 е по неудобно от 11. 11 спира точно срещу училището

# 444
Брат му завърши Измервателна и организационна техника. Имаха няколко момичета в класа. Сега малкия ще кандидатства в Оптиката или Медицинската техника.

Имайте предвид, че за тези 2 първият език е немски., ама сигурно знаете...

# 445
  • София
Споделете мнение- какво е нивото на образование? Училището е до блока ни и това ме привлича Simple Smile
Какви ще са баловете тази година?

# 446
  • София
След първоначалното отпадане на нежелани паралелки, през Moovit проверихме време за път. За някои места дава различни маршрути, та вземам осредненото. Така изключихме няколко училища с над час път.

# 447
Какво ви е мнението за 29 су Софтуерни науки?

А 101 СУ в Надежда Софтуерни науки?

# 448
  • София
Прочетох някакви коментари тук, че сградата на НФСГ била като филм на ужасите..не знам кой филм точно сте гледали, но сградата е паметник на културата. Това е една от малко гимназии в страната, която има аула. Сградата е след основен ремонт.
Училището е с традиции и история, основано още през 1913 година това е едно от най-старите професионални училища в България.
Моите наблюдения като родител са добри, и а дисциплина, има добри учители, има добра среда. За мен е важно, че детето ми се чувства добре там.

# 449
hetera, споделих мнение на детето, чиято реакция беше първосигнално. Аз прочетох информация за сградата на сайта и обясних на сина ми. Снимката е стара, правена е в мрачно време и аз не бих я взела под внимание. За мен друго е важно, но понякога реакциите и усещанията на децата също не са за подценяване.  В никакъв случай не съм искала да "обиждам" институцията.
И благодаря за споделеното мнение за гимназията.

Общи условия

Активация на акаунт