🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-32

• 20 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Нези, и Ешреф, и Нисан бяха мнооого красиви във всяка сцена. Рошави, не спали, след престрелки, просто на външен вид бяха топ. Някой беше казал, че Чачо изглежда изморен, даже мисля, че ти, ама Ешреф е тройно повече, и дори това, много му ходеше. Беше тотално в унисон със случващото се в сценария. А Демет най-вероятно е направила една мезотерапия. 😀

# 16
Глава втора: Срещата.

Афра се събуди в първата си сутрин след завръщането си в Истанбул, посрещната от нежното чуруликане на птици пред прозореца ѝ. Все още по пижама, тя отпиваше бавно от кафето си, а по лицето ѝ се разля мека усмивка. Беше ѝ липсвало това - уюта на дома, спокойствието на познатото. След като се облече, целуна сестра си Нисан и излезе от къщата, отправяйки се към университета с ясна цел: да завърши последната си година и най-накрая да преследва мечтата си да работи редом с най-известните модни дизайнери в света. Беше оставила зад гърба си цялата болка - трудните моменти, които някога я бяха прогонили от Истанбул, нейния град. Тази година беше година за прераждане. Но когато прекрачи портите на университета, сърцето ѝ прескочи ритъма. Ето го и него. ФАРУК!!!

„О, Боже мой...“ – прошепна тя на себе си. Беше шок – но прекрасен. Без да се замисли, тръгна право към него. Трябваше да знае какво прави там. Поздравиха се, застанали лице в лице под мекото утринно слънце. Афра се поколеба за секунда, след което се усмихна учтиво. „Добро утро, Фарук бей“ – каза тя нежно, а в гласа ѝ се долавяше следа от нервно вълнение. Фарук с черен костюм, вратовръзка и очила, с кафява кожена чанта в ръка. Погледна я за момент – наистина я погледна, сякаш се опитваше да повярва, че тя наистина стои отново пред него след 3 месеца. Усмивка докосна устните му. Афра му напомни за едно различно време – за топли вечери, спокойни вечери и рядкото чувство за семейство.

Виждането на лицето ѝ винаги му носеше надежда, невинност и някаква тиха енергия, която си мислеше, че е загубил. „Добро утро, Афра“, отвърна той спокойно и искрено. Афра: „Какво правиш тук?“ Фарук: „Ами... вероятно знаеш как се развиха нещата след всичко, което се случи. Търсех си работа. Предложиха ми място тук като професор. Знаеш ли, това беше старата ми професия. Така че... ще остана известно време.“ Сърцето на Афра се раздвижи при новината. Сега щеше да го вижда всеки ден. Тя се опита да скрие вълнението си. Афра: „Е, желая ти много късмет“, каза тя топло.

Фарук: „И аз ти желая същото.“ „Ако някога имаш нужда от нещо, не се колебай да попиташ. Познавам много хора тук.“ Афра: „Благодаря ти, Фарук бей“, усмихна се тя. „Аз самата познавам доста хора. Уча тук вече от три години.“ Той се засмя тихо. Фарук: „Добре тогава. Мисля, че е време за час. Ще се видим.“ „Ще се видим по-късно“, каза тя, гледайки как се отдалечава.

# 17
И друга щастливка!

Красавец!❤

Какво е това на враждата му? За кой пореден път така го виждам.

# 18
Момичетааа Simple Smile
Изгледах финала и съм със смесени чувства.
Разочарована съм от Нисан. Не очаквах така да реагира като застреля Нимет, но пък ѝ е за трети път. Опитвам се да разбера реакциите ѝ предвид тежкото минало, но... Съмнявам се да е станала чак толкова силна, че да може да прикрива всички емоции.
Чийдем и Кадир тотално изтрещяха. Двамата си приличат толкова много. С такава лекота убиват хора... Направо да си се взимат...
А относно финала, подозирам, че втори сезон ще започне с минало еди си какво време. Нисан вече ще е известна (затова ще е и онзи портрет). Ешреф не казаха на колко години го осъдиха, но може би ще са минали две-три години Ешреф ще излезе, ще се засекат с Нисан, пак ще започнат да се срещат, докато отново Кадир и Чийдем не им скроят номер, Нисан умира. Ешреф разбира, че Нисан е Руя и се предава и той умира... Най-логично ми звучи да продължи така и да запазим финала от 1 епизод.. Но ще видим де.
Идната седмица мисля да си направя маратон на сериала,че от седмица на седмица малко изпускам 😃

# 19
Момичета,
Нося Ви Хазалче,

Казва Ви Наздраве,  😉

# 20
Сладурана е Хазал. Сега повече я харесвам отколкото като по-млада/малка. Момчето е одрало на баща си кожата.

Аз мисля, че Ешреф ще разбере коя е Руя преди смъртта ѝ. Нямам причина. Така ми се иска.

Жаки, тези фенове са писали любовен роман направо. Да измислят нещо и за Мюслюм и Ърмак. Те са ми по-интересни.

# 21
Сега ви нося един Супермен 😉

Много ме кефи Неджип, Simple Smile

# 22
Мама Refyie & Ilknur Seref

Студен чай пият.
Ами това е напитката на Чачо.
Нали имаше бизнес в Лос Анджелис със студени напитки.

Аз много не вярвах на тази нозина преди време, но щом майка му сега видях с тази напитката.  Дали снимката е нова или стара нямам си на идея.
Майка му, добре подържана дама!
Страхотно излъчване и е типична босненка!

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 00:59 от eliet

# 23
Историята на Ешреф и Нисан {1-13}

https://x.com/thatgirlnims/status/1935495591691170104

# 24
Добро утро!

Ели, и аз видях снимката на Чачовата майка с Илкнур. Красива жена е! Чачо прилича на баща си, но е взел и от нейните фини черти и разбира се, усмивката.
За чайовете не съм много сигурна, на имат съдружник.

Той почти винаги е заедно с Чаатай и Енгин бей. И с Аталай съм го виждала.
Може пък да са дошли да си представят чайовете в България. Wink
Или просто Аталай направи един хубав параван на батко си. Wink
Демет вчера е организирала сватбено тържество на едно от момчетата от групата.
Има и интервю с нея. После ще го чуя и, ако има нещо интересно, ще ви споделя! Приятен ден ви желая!
Тук духа брутално!
Нанни
Скрит текст:

# 25
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Зад кадър

Хубав ден!

После ще пусна интервюто на Гьркем за списание beMAN Magazine

# 26
Гери, и аз се надявам да разбере коя е Руя преди смъртта ѝ, другият вариант е прекалено жесток.

# 27
Ето част от нещата, които Демет казва в импровизираното интервю.

Става дума за сватбата на Керем Алп Кабул.
Казва, че ще им връчи брачните свидетелства и ще  изнесе импровизирана реч и много им се радва.
Тя признава, че темпото по време на снимките на сериала Esref Ruya е било много интензивно и има нужда от почивка. Всеки епизод е заснет като продължителността на игрален филм, било колосално усилие, с голяма умора и интензитет на емоциите. Имали добра обратна връзка, така че си е заслужавало, целият екип работил изключително много.
"Не знам дали ви хареса, но на мен ми хареса. Харесаха ми и реакциите на зрителите. Гледаме странни клипове и снимки и се забавляваме, защото всичко беше много красиво... Щастливи сме и горди", казва Демет.
Тя казва, че пеенето е предизвикателство за нея, тъй като се смята за актриса, няма певческа професия. Било и е трудно да пее, но батко Метин ( учител по пеене )я е  научил на  много интересни и полезни неща за пеенето. За нея танците и пеенето са част от актьорската работа и това ще продължи.
Говори също, че са гледали целия екип последния епизод и че дори не са си представяли преди този край. Тя е развълнувана от сценария, въпреки че не е знаела как ще се развие сценарият предварително.
Питат я за Чаатай .
„Преди време казах, в едно интервю  (въпреки че тогава не се познавахме толкова добре), той е много приятен за работа, концентрацията му по време на снимките е силна... Но вие го знаете...
Химията ни проработи, разбирахме се много добре и това беше голям плюс за нас. Но освен това, разбира се, Чаатай е много специален, но в същото време целият екип е еднакво ценен, всички се разбирахме перфектно. Нямаше празни сцени и това е повод за гордост. "
Тя казва, че снимат на различни места, снимали са и в Измир...
Казва, че си е пуснала кичури, пуска дълга коса, защото обича да я носи така през лятото, но не и е позволено да прави много промени във външността си, защото през есента започва нов сезон. Отива да прекара време със семейството си и след това заминава за Гърция, Атина....

# 28
Нищо ново, все заучени фрази!
Къде видя тази химия?
Чачо има повече химия с братята по съдба, отколкото с нея

# 29
Да...наистина нищо ново.
А и ми прави впечатление, че е доста обрана, когато трябва да говори за Чаатай.
Казва съвсем малко и веднага променя темата.
Исках да кажа още нещо за снимката на мама Рeфие и Илкнур

Публикуваното съобщение е:
„Ние знаем какво пием: чисто, органично и истинско. Това вече е част от живота ни. Нека световното пътешествие започне“
Това  може би наистина означава, че започват да разпространяват марката в международен план. И, както казах и сутринта, може би затова Чаатай и Аталай заминаха за София на следващата сутрин, след края на снимките.

Да кажем "Hayırlı olsun!" и приятно изкарване! Heart
Също така на снимката,над главата на майката се вижда надпис
"Ocakbaşı", което се отнася до важна част от турската кулинарна култура.
Ocakbaşı е:
Специален вид ресторант или заведение, където хората се събират около голям открит грил или огнище, за да се насладят на кебап и други ястия.
Често предлага възможност за самостоятелно приготвяне на храна ("готви си сам"), където клиентите могат да пекат собствените си меса.
Място, където се сервират различни видове кебап (като Адана, Урфа, кузу шиш кебап), както и мезета и напитки като айрян.
Първоначално е възникнал като начин за майстори с ограничени средства да продават кебапи около огнище, но с времето се е развил в популярни заведения за хранене и прекарване на свободно време.
Дали Илкнур е на гости в Чанаккале?
Или по-скоро мама е на гости в Истанбул.
И, ако децата ги няма се е срещнала с Илкнур.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 10:20 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт