🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-32

• 20 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!
Ами, истина е! Чачо е много концентриран и се видя това.
Е, да вземе и Чачко  да дойде към Гърция.
Джерен идва към Кавала и ние ходим в този посока. Миналата година имаше много турски туристи, пълно беше с коли с истанбулска регистрация.

Момичета, пожелавам ви ден пълен с усмивки и изненади!
Скрит текст:
Нези, много ти е хубава караванката! Много добре си се погрижила за всичко! Местенцето е страхотно, тихо и спокойно в мой стил!

# 31
Здравейте,
Аз продължавам да се излагам и не съм изгледала серията, но си казвам с тази умора по-добре да не заспя на втората минута.

За чайчетата ще е супер ако можем и ние да ги опитаме. Подозирам, че ще се намерят само на отбрани места. Това не е масова продукция май.
Иначе Аталай беше с този чай на някакво мероприятие скоро. Като част от екипе. Предните дни и шарения гримьор ги рекламира. Явно имат кампания. Пожелавам успех. Май братчето повече се занимава от батко си. Дал му е образование, дал му е и занимание. Браво.
Скоро май коментирах как Аталай е взел участие в много международни продукции. Браво. Не си губи времето. Ако не съм го коментирала в главата ми е било.

Чаатай на Джанката не може да ми се изтрие от главата. Като малко момче се е качил. Не е накарал другия със по-свободните дрехи да се качи да си наберат. А представяте ли си ако това е охраната. Така го държи, сякаш си мисли, сега ако падне ще ми отиде главата, но не иска да слезе.
Вече като го видя Чачо и ще си мисля какво си е напъхал в джобовете за похапване.

# 32
Çağatay Ulusoy получи второто си гражданство

Чаатай Улусой , главният актьор в телевизионния сериал „Ешреф Руя“ , отишъл в България веднага след финала на сезона и подал заявление за двойно гражданство.

Чаатай Улусой, главният актьор в сериала "Ешреф Руя", който се излъчваше по Kanal D и чупеше рекорди за гледаемост през целия сезон, излезе на преден план със забележителна стъпка веднага след финала на сезона. Красивият актьор отиде в България и подаде заявление за двойно гражданство.

Потвърдено от снимка, появила се в социалните мрежи
Процесът на Улусой да получи гражданство пред официалните власти в България беше разкрит чрез публикация в социалните мрежи.

Дежурен служител по време на процеса по получаване на гражданство сподели снимка за спомен, направена с актьора, в личния си профил. Снимката, която бързо се разпространи в социалните мрежи, потвърди твърденията, че актьорът има двойно гражданство.

Роден в Истанбул, Чагатай Улусой има майка от Босна и Херцеговина, а баща му е български имигрант.

# 33
А. Ново 20.
Аз нямам нищо против. Ама не виждам къде е снимката, която бързо се е разпространила с тези хора.
Ами супер. Ще пътува лесно в Европа.

# 34
И къде е снимката? Grinning
Ей, заради нас и гражданство в България пожела  да получи! Wink

# 35
# 36
Ехааа! Да си пожелаем да прекарва много време в България!
А и това ще му отвори пътя към Европа.
Хайде, Софиянки, пускайте се по улиците на София! Kissing Heart

# 37
Ааа, Нези, той веднага се е прибрал според мен!
По-скоро може да е около теб!

Ето и обещаното интервю на Гьоркем

beMAN Magazine Görkem Sevindik юни 2025 г

Гьоркем Севиндик е добър актьор, чиито успешни проекти ни идват на ум, когато чуем името му. Той наистина преодолява всеки герой, в който участва, и се стреми към нови успехи всеки ден. Никога не се отказва от ученето и продуцирането. Той също така вярва в силата на двата проекта, с които се сблъсква. Гьоркем Севиндик, който също вярва, че е късметлия и е възнаграден за целия си упорит труд, в момента е развълнуван от новия си проект, който ще излезе скоро. Станахме и негови партньори и проведохме приятен разговор за бъдещите му цели.

Когато търсим името ти, откриваме безброй красиви проекти, в които си участвал. Това е страхотен списък с постижения за твоята възраст, поздравления. Да се ​​върнем ли към ранните ти дни като актьор? Как беше всичко? Страховете ти, дългият път пред теб, целият процес на обучение...

Преди всичко, бих искал да ви благодаря за красивите думи. Това беше много дълго и трудно пътуване за мен. От началото до сега наистина прекарах и продължавам да прекарвам години, изпълнени с дисциплина, труд и вяра. Дойдох в Истанбул от Адана с желанието да играя и започнах да вземам уроци по актьорско майсторство в MSM. Когато дойдох за първи път, бях малко луд и разсеян. Първо си обещах: Ще работиш, ще бъдеш дисциплиниран и няма да се отказваш, казах си. Дадох си това обещание толкова всеотдайно, че винаги успявах да остана верен на думата си. Нямах страх, знаех със сигурност, че ще стана актьор и ще изпълнявам тази работа както трябва. Когато искаш да постигнеш нещо в живота, има математика за това, което искаш, път към него. Образование, работа, лоялност и т.н. Ако все пак направиш необходимите стъпки, няма шанс тази врата да не се отвори за теб. Разбира се, късметът е голям фактор, но аз вече знаех, че съм много щастлив човек. Животът ти го показва с няколко неща и тогава вярваш, че си късметлия. Моето е това изчисление. Когато вратите, за които си мислех, че никога няма да се отворят, изведнъж се отворят, си казваш: „Добре, имаме късмет и няма спиране.“ Мисля, че предимството ми е осъзнатостта ми, тя винаги беше отворена. Можех да забележа нещата, които трябваше да забележа, положителни и отрицателни. Правех си изводи съответно и тези ситуации започваха да насочват живота ми. Най-важното е, от моя гледна точка, че нищо не се случва, ако Бог не го иска. Но ако Той го иска и ти упорстваш, нищо не може да се случи. Мисля, че Той винаги е бил с мен. Участвал съм в красиви, смислени проекти. Един проект винаги е водил до друг. Това беше и моята цел. Наистина да направя най-доброто, на което съм способен, с това, което ми е дадено, и да отворя врата към нова работа. За щастие, това е така досега. Надявам се да продължи така. Искам да си върша работата дълги години.

Образът на Пусат в „Kurtlar Vadisi Pusu“, който беше вашата отправна точка, сигурно е допринесъл много за актьорската ви игра. Как се пресякоха пътищата ви?

„Kurtlar Vadisi“ беше дебютният ми проект, да, и като актьор не мисля, че бих могъл да започна с по-добра работа. Ти едва навлизаш в индустрията и първата ти работа е да бъдеш син на най-важния герой в сериал, който се излъчва само в Турция. В този случай, може ли някой да има по-голям късмет от мен?

Тъй като имах театрално образование, исках да получа и обучение за оператор и научих, че Pana Film са открили училище, наречено Pana Academy. Когато отидох да кандидатствам, нещата се случиха! Търсеха героя Пусат от дълго време. Мислеха, че аз съм правилният и казаха „Успех“ и започнахме. Казвам „Успех“.

Скрит текст:
След това дойде телевизионният сериал „Сьоз“. Мисля, че публиката наистина те прие прие. Чувстваш ли се късметлия, че си започнал толкова амбициозни проекти?

„Сьоз“... Това беше работа, която наистина ми помогна да се издигна на едно ниво в сектора. Тя има много специално място в сърцето ми. Исках да опитам нещо в актьорството, да поемам рискове (комедия, драма, екшън). Бог сигурно е чул гласа ми, защото Сьоз дойде! Нашият сценарист ми даде много ценна област там и аз открих себе си и образа на Кешанлъ, опитвайки се. Толкова се радвам, че участвах в тази работа.

И последваха много добри продукции. Сега предизвиквате фурор с героя си Кадир в „Ешреф Руя“. Ако ви помолим да установите връзка между Гьоркем и Кадир, как бихте описали пресечната точка на двете?

Благодаря ви отново. Мисля, че „Ешреф Руя“ е проект, в който всеки актьор би искал да участва. Мога да опиша връзката между Гьоркем и Кадир като „лоялност“. Той се появява като предател в сериала, но лоялността му към Якуп Баба е безспорен въпрос. Гьоркем винаги е такъв с хората, които обича.

Освен телевизионните сериали, вие сте активен и в киното и дигиталните проекти. Преди да навлезем в подробности, нека ви помолим да класирате трите. Можете ли да класирате предимствата на телевизионните сериали, киното и дигиталния свят?

Националните сериали, според мен, са областта, която ни създава актьорите. Докато не участваме в национални сериали, няма да бъдем признати и киното и дигиталното няма да ни донесат работа. Това е моето мнение. Киното е магически екран... Това е място, което ми се струва много по-автентично. Дигиталното, от друга страна, ми се струва като платформа, където можеш да покажеш по-човешката си страна. Мога да кажа, че това е област, в която няма ограничения и можем да се разкрием повече.

Ами, ти си много успешен като поддържащ актьор в повечето проекти, в които участваш. Наистина ли работиш толкова усилено?

Нарича се още поддържащ актьор, т.е. втори мъж, и съм много доволен от тази ситуация! Мисля, че изисква повече работа. Имах една работа, в която играх главната роля, и тя също беше отменена поради някои злощастни събития. Но да, наистина полагам усилия да си върша работата по най-добрия възможен начин и мисля, че се отплаща.

Имате ли възможност да погледнете назад към себе си в натоварените си моменти? Задавате ли си въпроса: „Какво правя, с какво се занимавам, щастлив ли съм или се чувствам добре?“ Или като цяло сте в потока?

Винаги си задавам този въпрос, защото щастието ми е на първо място, това е важно за мен. Само тогава мога да се наслаждавам на това, което правя, или на живота си и да се фокусирам върху успеха. Разбира се, ние сме хора, вероятността да сме добри във всеки един момент е много малка. Можем да имаме възходи и падения, общи притеснения. Важното е да можем да управляваме този процес. Независимо от всичко, животът е много красив и ценен  за мен.

Нека поговорим малко за „Ayrılık da Sevdaya Dahil“, който ще излезе скоро и който вярваме, че ще предизвика голям фурор. Това е първият телевизионен сериал на режисьора Явуз Тургул. В каква роля ще ви гледаме?

Явуз Тургул ... Разтреперих се, когато чух името му. Мисля, че той е едно от най-ценните имена в историята на киното. И участвах в сериала „Ayrılık da Sevdaya Dahil“ , който има прекрасна история  . Красива семейна история...

Мислите ли, че престоят в дигиталния свят прави актьорите по-щастливи, тъй като работят по-кратко? Както знаете, на снимачната площадка работното ни време е доста дълго и изморително.

Единственото нещо, което ме прави щастлив, е възможността да играя! Дигитално или национално, за мен лично няма значение. Що се отнася до работното време, всъщност не ме интересува. Защото това е в естеството на тази работа. Ако искаш да вършиш тази работа, мисля, че трябва да приемеш този пакет и да го направиш.

Е, лятото идва, имаш ли някакви добри планове? Ще си починеш ли малко?

Ами, искам да си прекарам хубава почивка, със сина ми, разбира се!

Когато разглеждаме стила ви на облекло, виждаме, че имате пъстър, но небрежен стил. Как следите тенденциите? Например, винаги ли пазарувате сами?

Моят стил на облекло е много променлив. Нямам много специфични за модата изрази, които разбирам, но понякога обичам да съм небрежна и удобна, а понякога обичам да съм стилна.

Имате ли цел, която сте си поставили и искате да постигнете преди края на 2025 г.?

Нямам конкретна цел за 2025 г. Като цяло имам цел „да мога да играя дълго време“.

И накрая, ако ви помолим да основавате живота си на едно мото, какво би било то?

Ако кажеш: „Не можеш да направиш нещо два дни в живота: единият е вчера, другият е утре. Каквото и да правиш, направи го днес“, то се случва.

# 38
Ееее. Изпуснахме 🤣
Ама жената колко е щастлива. А той дали се е притеснил. Принципно е голям патриот. Но определено ми изглежда уморен.

А тази шапка не я сваля вече половин година.

# 39
Има два варианта- подал е по-рано документи и сега е дошъл да финализира нещата, или сега е подал документи и ще идва пак.

Жената е много щастлива, разпознала го е.
Може и да е гледала Eşref Rüya.
Не знам как е за турците, но снаха ми е рускиня и ,за да получи българско гражданство, трябваше да мине на нещо като изпит. За някои български празници, традиции и т.н
А има ли условия да има имот или пък да прекарва известно време в България?
Трябва да проучим. Wink
Çağatay стана български гражданин!
Вестник Posta.com пише:
"Роден и израснал в Истанбул, красивият актьор е от босненски произход от страна на майка си и българин от страна на баща си. Улусой, който иска двойно гражданство, отиде в България, за да завърши процедурите. Служителят, който се занимаваше с документите, направи снимка за спомен с актьора и я сподели в профила си в социалните медии."
Вестникът пише още, че Чаатай е получил българско гражданство с бизнес цел. Преди няколко години имаше слухове, че Чаатай ще отвори кравеферма в района, откъдето е баща му. Сега изглежда мечтата му се сбъдва. Тогава се говореше, че баща му ще се заеме с този бизнес. Затова Чаатай отлетя за София веднага след края на снимките, заедно с Аталай, който смятам, че също ще получи и българско гражданство.
След вчерашната снимка на Илкнур, когато каза, че ще излиза на международно ниво, може би ще се опита да разпространи чая си "Теакина" в България. При първа възможност ще го потърся и ще го купя😄.
Да му е хубаво!

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 13:21 от NeZ_9

# 40
И другото, което ще му е от полза с българското гражданство е да ходи безпроблемно в ЕС....няма да чака за визи!

# 41
Абсолютно! Много е ценно в момента, за хора, извън Европейски съюз.
Ето още малко подробности:
Закона за българското гражданство (ЗБГ) и международните договори, които са в сила покрай фактите / събитията, свързани с гражданството.
То може да се придобие по:
• произход;
• месторождение;
• натурализация.
По закон всеки човек, роден на територията на Република България, а също и всеки с поне един родител български гражданин, се счита за български гражданин на свой ред.
Ако никое от тези условия не е изпълнено, е възможно да се сдобиете с гражданство по натурализация или на основание сключен граждански брак с български гражданин.
Процедура по придобиване на българско гражданство
Кандидатът трябва лично да подаде молба за придобиване на гражданство до министъра на правосъдието на гишето в дирекция „Българско гражданство“ в Министерство на правосъдието или в българско дипломатическо или консулско представителство в чужбина. Следва провеждане на интервю на български език с молителя. Ето защо не е възможно молбата за придобиване на българско гражданство да се подаде от пълномощник.
Плаща се държавна такса в размер на 100 лв.
Важно е да знаете, че всички подадени документи на чужд език трябва да са придружени от превод на български език от заклет преводач и легализирани, а копията на документите – нотариално заверени, с изключение на документа за самоличност.
След като подадете молбата си, ще получите дата за явяване на интервю. Датата му, както и срокът за разглеждане на молбата не са определени от закона.
Обичайно процедурата отнема година до година и половина.
С указ на Президента на Република България се извършва:
• Придобиване на българско гражданство по натурализация;
• Възстановяване на българско гражданство;
• Освобождаване от българско гражданство;
• Лишаване от българско гражданство и отмяна на натурализация.
Указът е в сила от деня на издаването му.
Министерството на правосъдието издава удостоверение за промените в гражданството на лицата. След получаване на указа на президента, Министерството на правосъдието уведомява:
• Oбщините / кметствата по постоянния адрес на лицето - за вписване на промените в гражданството в регистрите за гражданското състояние на населението;
• Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи - за издаване или изземване на български документи за самоличност.

# 42
По принцип натурализацията е по-тромава и могат да минат години.
В неговия случай е доста по-лесно, заради баща му.

# 43
Няма как да не отбележим събитието.

Да ни е честит новия сънародник!
Да си купи къща или апартамент в София и да си идва често!
Heart

# 44
В София не вярвам. Но той обича да купува инвестиционни имоти. Нищо не се знае.

Да му е честито. Но знам, че процесът не и попълваш документ и ти го дават. Може сега наистина да е финализирал просто. То ако не беше братчето, нямаше и да сме сигурни, че е идвал. Естествено и снимката сега.

А тази дама много нагласена ми изглежда. Може и да е знаела, че ще идва знаменитост.

А той милия в тази жега е адски навлечен. И продължава да се крие от хората явно.

Общи условия

Активация на акаунт