🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-32

• 22 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Eşref Rüya се изкачи до 4-то място на най-популярните телевизионни предавания в платформата Шахид

В Алжир, Мавритания, Мароко и Тунис е първи

# 646
Жаки, като спомена Гьозде, имаше ли резюме на последния епизод? Не помня сякаш да съм чела, но е възможно да съм го пропуснала. Не, че не го разкостихме епизода. Satisfied

За новия сезон, напоследък все повече си мисля, че Ешреф и Сердар ще се обединят срещу Чийдем и може би чрез него ще излезе от затвора. Друг вариант и не виждам, ако не избяга. Мисля, че от полицията ще започнат да разследват Чийдем, всъщност след като простреляха Сердар, нали и двамата с Чийдем се обвиниха един друг, надявам се бившият комисар да е повярвал на Сердар.
Също смятам, че Ешреф няма да стои в затвора повече от един епизод, вече с какъв тайм лапс ще започне сезона, надявам се да не е много. Ще ми е интересно да видя до какви прозрения е стигнал, със сигурност е оползотворил времето там, не само с рисуване на Нисан.
За любовната история, вариантни много. Вече трябва да разбере, че е Нисан е Руя. Стискам палци да са двойка отново по някое време. Четох теория, че може да отиде на нейн концерт само, за да я види, но няма да и каже. Интересно е дали тя се е отказала напълно от него или все още се интересува.

# 647
Хриси и аз това очаквам и почти съм сигурна, че ще има подобно развитие.
Иначе как ще оправдаят бързото излизане на Ешреф!
Също за втори сезон очаквам/искам по-малко сцени с Демет! Joy
А сега сериозно!
Очаквам да ни разкажат повече за миналото на Нисан и Ешреф.
С какво са се сблъскали, през какво са минали. За Ешреф знаем поне малко от малко, но за Нисан, само че е изгубила родителите си при заметресение и че е била малтретирана или изнасилена (все още не е станало ясно), а през какво друго е минала, как е живяла.... нищо!
За Сираците също не знаем кой знае какво....изобщо много неща има за очакване!

Зад кулисите

Нани, почти нищо още не знаем за сюжета на филма, та не знам дали ще й използват певчески данни на Елчинката..
Да я бяха взели в Ешрефа да пее като може.

# 648
Момичета, ще се включа по-късно.
Сега правя ашуре. Kissing Heart

# 649
Нези, това повече на вещерско заклинание ми прилича.

# 650
Момичета, ще се включа по-късно.
Сега правя ашуре. Kissing Heart

Чудесна картинка си Нези

Момичета би било чудесно да видим Чачо в комедиен образ.Той определено е доста забавен,съдейки по кадрите зад камера.Навсякъде се смее или е поне усмихнат и има нещо дяволито ,като се вгледаш в него,точно като хлапе,преди да направи някоя беля Smile

# 651
И аз се надявам на повече неща от миланото - за Нисан, за Чийдем и Ешреф, въпреки че е ясно долу-горе. За Сираците не знам колко ще ми е интересно.

Всъщност на Ешреф това трябва да му е трето влизане в затвора, нали? Щом се запознава с Гюрдал, Фарук и Мюслюм там, а Фарук вече е бил женен. Ешреф каза, че е излязал на 19г след убийството на насилника на Руя, за Професора са казвали, че е най-младия в групата, не се е женил на 15 предлогам. Sweat Smile

Жалко, пропука се теорията, че всеки път влиза, за да защити Руя/ Нисан.

*Знам, че сте казвали, че турците не са много по тези детайли. Sweat Smile

Може би сте го споменавали, но в първия епизод ретроспекцията с Ешреф, когато вижда Нисан за пръв път е от 2001г., когато той е на 15г, значи сега е на 39г., а за Професора ми се върти, че е на 35 от някъде?

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 17:42 от euphoriaa9

# 652
🎬Във филма „Uykucu “, Elçin Sangu ще играе Сайе, мистериозен и хитър интригант.
Тя ще бъде срещу Çağatay Ulusoy в ролята на агент Ферман, чието минало е обвито в мистерия .
Филмът, чиято премиера се очаква да бъде в Турция и чужбина в началото на 2026 г.,
в момента е в преговори с дигитални платформи.

„Uykucu “ предлага на зрителите не само екшън, но и свят на шпионаж, изпълнен с психологическа дълбочина и интриги. Тази напрегната шпионска история, развиваща се в съвременен град, вижда как героите се пресичат професионално и емоционално.
Историята ще включва сцени, изпълнени с екшън, близък бой и престрелки.
Режисьорът Джан Улкай заяви: „Ще разкажем шпионска история с международно качество в турското кино. Ще имаме не само екшън, но и остроумна история.“
В същото време, психическите борби, предателствата и сложните планове на героите ще бъдат на преден план. Сценаристът Кубилай Тат казва: „Личните травми и размисли на героите са в центъра на сценария.“

Хриси, Гьозде не пускала за последния епизод анализ. Аз проверявам от време на време, но няма.

# 653
Кога мислите, че ще пуснат филма? Надявам се да няма чакане като по нетфликс.

Хриси, тези работи и аз съм си ги мислела. Обаче момичетата тук ще кажат, че турските сериали не са по детайлите.
И тук примерно ще кажа, че ако Ешреф е но 39, тя да е на 35, сестрата става на 30. И тук всичко се чупи. Сестрата трябва да е на 25 макс. Иначе я описват инфантилна като за 15. Така Нисан и Ешреф да са на по 30. Ама сметките не излизат.
Явно не трябва да се замисляме.

# 654
Нези, това повече на вещерско заклинание ми прилича.
Гери, не си далече от истината. Grinning
Скрит текст:

Това беще ритуално приготвяне на ашуре в чест на новия областен управител.
А, бе, турски сериал, на живо. Grinning
Но са много колоритни и мили! И мното ни се радваха.
А управителя дойде,ръкува се с всички, а те не бяха малко. Имаше и деца, за които беше донесъл играчки за подаръци.
На нашата маса беше една много мила преподавателка от университета.
Ако знаете сам с какво уважение ни я представиха! Просто съм изумена от това, колко са уважителни.
Хриси, аз мисля, че Ешреф е лежал само за едно нещо в затвора.
Но първо е бил малолетен, а после са го преместили в затвора, където се е запознал с останалите. А професора е бил женен, нали уби любовника на жена си.
От новия сезон и аз очаквам повече ретроспекции, основно за живота на Нисан и за отношенията между Чийдем и Ешреф.
После ще допълвам.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 08:06 от NeZ_9

# 655
За вчера, забравих да ви сложа класирането в Amazon Prime, да ви го сложа поне за днес:
Eşref Rüya в Amazon Prime днес, 10 юли
(последният епизод е излъчен по телевизията на 18 юни):
2-ро място в общото класиране и 1-во място сред предаванията в Турция
5-то място в общото класиране и 4-то място сред предаванията в Саудитска Арабия
5-то място сред предаванията в Египет 
8-мо място сред предаванията в Обединените арабски емирства.

# 656
Гери, наистина както и да го смятам, не излизат много нещата.

Нези, в 3-ти епизод май беше, Ешреф каза, че е извършил първото си убийство на 15 и е излязал от затвора на 19, но има логика да си е долежал някъде.

# 657
Хриси, да първото е било тогава, а сега вече има много други.
Аз така го разбрах.
Обещах да пиша за моите очаквания.
Първият сезон ни хвърли в дълбоките води на болката и любовта, която никога не идва навреме.
Но сега е време нещо да се промени.
Очаквам повече от миналото.
Какво точно е преживял Ешреф, преди да се превърне в този мълчалив мъж с окови в душата?
Как се е родила връзката му с Чийдем?
Била ли е любов… или нужда, или самота?
Чийдем заслужава сцени, в които не е само раняваща, а разкрита.
Какво я е превърнало в жена, която обича с болка и наказва с мълчание?
Дали някога е имала шанс с Ешреф или той никога не е бил неин?
А между Нисан и Ешреф- нека видим развитие.
Не повтаряне на кръга, а истински сблъсък.
Да се научат да обичат не в мълчание… а с глас, със смелост.
 И най-важното- да  не се върнат просто на изходна позиция.
А да тръгнат напред, дори и през ада.
Жаки,  благодаря за инфото за "Uykucu"! Hug

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 21:47 от NeZ_9

# 658
Още малко за филма от Туитър

Във филма:
Чаатай Улусой ще даде живот на героя Ферман, който се отличава със сложно минало, умения на експертен агент и интелигентна личност. Улусой ще получи специално обучение по бойни изкуства и оръжия за ролята си.
Елчин Сангу ще изобрази героинята Сае, която е интелигентна и стратегически ориентирана фигура, която ще предизвиква главния герой и ще повишава емоционалното напрежение във филма.

Общ преглед, създаден от AI:
Текстът описва филм, който разказва напрегната история за агент, развиваща се в сенките на модерния градски живот. Основните моменти са:
Сюжет:
Филмът представя свят, изпълнен със свързани конспирации, шпионски игри и изненадващи предателства.
Герои:
Главният герой е агентът Ферман, чието минало е пълно с тайни, а срещу него стои мистериозната и интелигентна Сая.
Ключов герой:
Селим, известен като Лисицата, е собственик на агенция и е ключова фигура, която може да наруши баланса между двете страни.

Скрит текст:

# 659
Здравейте, момичета!
Загубих се малко, пътувах много, но сега заслужено почивам, връщам се да ви чета. Липсвате ми!
Благодаря, Ви за всичко споделено! С удоволствие ще ви изчета на плажа.

На Чачко ще му отива леко комедиен стил, много ми се иска да го видя в нещо такова. Обича да се шегува той.

Тази лунна пътека  е за вас.

Общи условия

Активация на акаунт