Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 26 139
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз се отчетох на корейската козметика. И подаръци раздават, а дъщеря ми спечели от томбола околоочен крем. И щанд за храна и за k pop има.

# 256
beb4o_fb, браво на детето. Все хубави емоции да имат в тяхното училище Simple Smile

# 257
  • София
И нашият младеж завърши вече, днес са на училище, ама сега каза, че са на телефоните и играят, щерката днес даже няма да ходи, вчера са били 5 деца и някои учители даже не влезли в часа.
Така че официално сме ваканция.

Ние имаме друга драма - килограмите, той доста спортува, фитнес, прави с мен фастинги, ама тя не иска, понамали храната, но обича да си е в стаята, да слуша музика и да чете. И вчера рев, колко не била хубава, аз съм виновна, че я карам да спортува и т.н.
И вече с тези хормони техни полудявам.

# 258
Фастинга не е подходящ за тийнейджъри.

# 259
Изостанала съм много, сега попитах гугъл що е то фастинг.
 Решила съм това лято да обърнем внимание и ние на храненето на дъщерята. Тя има проблем с разнообразно хранене, яде еднообразна храна, дано успеем. Снощи я мъчих да опита диня, отхапа, но дотам.
Все още няма оценки по всички предмети, така че още е 8 клас.

# 260
  • София
Моята щерка си броеше калориите, беше ме докарала до лудост. Nikolina, посъветвай дъщеря си да опита да танцува докато слуша музика, това си е спортуване направо Kissing Heart Моята всяка вечер, със слушалки на уши, кърши снага. Но тя си танцуваше професионално до миналата година. И много ходи пеша. В сряда, с токчета, го докара до над 15 000 крачки Joy

# 261
  • София
beb4o_fb карам я, не иска. Тя по едно време ходеше на гимнастика, на Полденс, но спря. На плуване ходехме, ама инат.
И аз не видях снимка, пусни я за спалите
second - това пък защо? Не е така, фастинга си е много полезен, аз също правя редовно и се чувствам прекрасно.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 08:56 от Nikolina-Pikolina

# 262
  • София
Наборката вече е оформена. След цяла година айляк завършва с 5,40, което силно ме изненадва. Когато й го казах днес, тя много разочаровано заяви "жалко, не хващам стипендия". Каква стипендия, бе моме, тя се дава за положени усилия, а не за мързелуване цяла година. Направо нахално от нейна страна.
jsed, оправяй се бързо.
Бебчо, изпуснах снимката на твоята хубавица и много съжалявам.

# 263
Е щом си е полезен за жена на.. не знам колко години.. що да не е полезен и за подрастващи тийнове..

Не ми се рови за статии- основното синтезирано от чата
Рискове от фастинг при тийнейджъри:
Период на растеж: Тийнейджърите са във фаза на интензивен физически и мозъчен растеж. Те имат нужда от редовен прием на енергия и хранителни вещества.
Недостиг на важни хранителни вещества: Ограничаването на хранене може да доведе до дефицити на желязо, калций, витамини B и D, които са критични в тийнейджърските години.
Проблеми с хранителното поведение: Фастингът може да доведе до нездравословно отношение към храната, повишен риск от хранителни разстройства като булимия, анорексия и орторексия.
Концентрация и настроение: Пропускането на хранения може да доведе до раздразнителност, трудности с концентрацията, умора и спад в училищната работа.

# 264
  • София
Пускам пак снимката, пускам и една, с къдриците. Много съм "пускаща" днес Joy
Имаше проблем с пъпки, но намерихме страхотна лекарка и за разликата от няколко дена в снимките, от пъпките следа няма.

ПП : изтрих снимките Hug

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:52 от beb4o_fb

# 265
  • София
Абе, що си е наше, все е убаво. Heart

# 266
  • София
Beb4o,  много е хубава!  Има прекрасна, заразителна усмивка.

Стигнали сте до любимата ми тема за диети. Аз цял живот живея в ограничения. Дребната и тя всеки ден е на диета, докато не огладнее. После рязко отслабва. И аз вече дори не я слушам като каже сутрин, че от днес започва диета.
Снощи голямата се прибра, видимо вталена. Оказа се, че няма режим, който да си съперничи по резултат със сесията.

# 267
Много е хубава!

# 268
  • София
Бебчо, благодаря, че пусна пак снимки. Страхотна е, а как й завиждам за къдриците. На снимката от ревюто с прибраната коса изглежда много манекенски, харесва ми.

# 269
  • София
beb4o_fb, много хубаво момиче и наистина със заразителна усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт