Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 399
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
И аз да похваля племенничката, първо класиране, първо желание - НПМГ
Браво на момичето каква паралелка е приета?
Гледах бала за физиката в НПМГ тази година е скочил с 14 точки и е стопил 10 точки на паралелките с информатика, а резултатите по физика са грубо с 10 точки надолу. Много нереално ми се струва. Да видим какво ще стане на 2ро класиране.

# 751
Ahoney, горкото коте, дано е добре вече.
Нашата се научи да се завира в гардеробите, че не се и вижда, намества се като в гнездо.
Няколко пъти така я търсих и навън, и до тавана на блока ходих, бях се изпопритеснила. Поне в гардероба има повече въздух, че ние, като не я видим и я затваряме редовно. Ама вече и научих номера и като не я намеря, почвам да ровя по гардеробите.

# 752
Ahoney, издръжливо коте, 4 часа е много време.

Наш котан също е голям фен на гардеробите. Първият път когато се беше шмугнал в гардероба на наборката, го открихме като започна да драска. Сега изчезне ли, първо там го търсим. Обожава и изпрано пране, особено ако е и изгладено.

Откакто "работи", наборката е друга  - днес стана рано-рано, излиза да си прави крачките, снощи изяви желание да помага с някакви битовизми, легна си в нормално време. С две думи "работата краси човека".

Отново медиите бълват кое училище е "по-по-най" по бал и сравняват круши с ябълки, а дразнещото е, че все едни и същи лица споделят тези статистика, хем знаят много добре колко е различно балообразуването, ама баш за него не дават интервюта, иначе са все по медиите.

Lúthien, май ни е време за нова деветокласна тема?

# 753
Малко са тъпи тези сравнения, защото вземат минималните балове и “слизат” доста надолу по таблицата, дори да изключим различното балообразуване. Можеха да хванат челото на таблицата и да сложат максималните - това е най-желаното и най-ученото

# 754
Аз пък гледах статистиката за моя град и забелязах, че доста паралелки имат максимален бал дори 400, че дори и такъв, който е достатъчен за МГ, АЕГ и още едно езиково СУ, а минималният бал на съответните паралелки е с 100-150 поне надолу, че и повече и да в професионални гимназии. Ако това не са външни ученици на мен ми говори само за насочване на интереса на отличниците и към други училища, не само към МГ и АЕГ.

# 755
Нова тема

Край вълненията със съседния набор много бързо взехме да ги изписваме тези теми.

Merilen, няма как да я прекръстим, докато и останалите наборни не се сменят. Ако не го направим ние навреме, модераторите променят имената на темите на всички набори към началото на септември.

# 756
.           
И аз да похваля племенничката, първо класиране, първо желание - НПМГ
Браво на момичето каква паралелка е приета?
Гледах бала за физиката в НПМГ тази година е скочил с 14 точки и е стопил 10 точки на паралелките с информатика, а резултатите по физика са грубо с 10 точки надолу. Много нереално ми се струва. Да видим какво ще стане на 2ро класиране.
.             

Биология

Общи условия

Активация на акаунт