Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 405
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
А кой пусна предложението за клания петел и хорото? 😃

# 736
  • София
Хорото беше от sanaka, а петелът  - от Tisisat

# 737
Приятелка на моята е в 32 и е много доволна. Атмосферата, класът, учителите, всичко. Дори математичката, която си защитавала ревностно титлата на най-злата учителка там, обяснявала много добре Simple Smile

# 738
Да, петелът беше мой... JoyJoy

# 739
Безумен е балът в НПМГ тази година Scream На приятелка детето е прието на трето желание в училището, което не се споменава. Иска човекът и той физика или химия, но задачите по физика тази година са били брутални.
Боже, аз догодина като приключа със седми клас и хоро с петел ще играя (въпреки страха от петли)! А като приключа с МОН - някакви други "всенародни" празненства трябва да измисля, ако оцелея до тогава Satisfied Едва сега разбирам радостта на съоткачалките с абитуриенти Grinning

# 740
  • София
Малката ми е в 31. Ама е малка, ще е 5ти клас и тепърва ще се запознавам с прогимназията. Да видим как ще се спогоди точно с учителката по математика. Подочух малко плашещи коментари. Ама сега дали е заяждане, дали взискателност и строгост - предстои да видим.

Преди 3г като редихме училища с каката, тя не искаше 31. Хем искаше повече немски, но нареди паралелки от 32 преди 31. Тя си беше говорила с нейните приятели и така реши да реди. А и от прочетено от форума, и аз така бих наредила.
Имам познати с деца до 7, които си бяха доволни.  Не са там понеже децата отидоха в други училища - нег, смг.
 Не че с това помагам много…

# 741
32 ро е с много добра база, доста развита програма по Еразъм и с изключения на някои учители добър екип. Дисциплината я постигат само със забележки и наказания.
Питай друго какво ви вълнува, че така не се сещам

# 742
  • София
Малко помощ? На мои приятели детето е прието в 31во. Ако участват на второ класиране, най-вероятно ще се качи до 32ро училище. И сега въпросът е - ако можете са избирате, което от двете, и защо?
Ети, наборът е в 32. Ние сме доволни. Младежът си попадна на мястото.

# 743
  • София
Много благодаря на всички! Предадох нататък и сега те трябва да вземат решение. Страхотни сте!

# 744
  • София
И на мен 32 много ми беше на сърце.
А тази година верно баловете полудях. На някои места са с над 15 т от миналата година.
Добре че е зад гърба ми вече

# 745
Second, честито! Браво на момчето!

И аз да похваля племенничката, първо класиране, първо желание - НПМГ

На почивка сме и не съм гледала балове, но коментарите ви ме заинтригуваха и ще вляза да погледна сега .

# 746
  • European Union
Честито на всички приети съфорумски деца и ще стискаме палци на неприетите.

С братчето "борим" "Под игото", но наборката не мога да надвия. Предадох се, че няма да прочете нито една книга от списъка за девети клас, но се споразумяхме, че ще чете литературата, която са им дали на испански.

# 747
  • София
Ети, синът на най-дбрата ми приятелка е в 32ро сега завърши 8 клас. Много са доволни. Той не е от най-адаптивните деца и в началото тръгна с много лошо чувство, но за много кратко време си намери приятели и се почувства добре в училището. Учат много сериозно.
Миналата година в деня, в който излезе първо класиране котката ми изчезна. Намери се след 36 часа, но беше голям стрес. Вчера горе долу по времето, когато излезе класирането котката ми пак изчезна. Тази котка има някакъв проблем с класиранията. Този път си бях тук и я намерих бързо (след като разбрах, че я няма). Наборката я затворила по грешка в едно много тежко чекмежде и горкото животно седяло 4 часа в жегата почти без въздух и без вода. Нямаше сили за измяука като я виках. Сега е добре, но пак ме уплаши. Догодина на първо класиране ще си взема отпуска и ще си седя цял ден с нея да си я наглеждам. Simple Smile А как може наборката да не е видяла котката, която е колкото половината чекмедже, не ми е ясно, но тя отнесе големия скандал снощи.

# 748
Горкото коте...Ние със сестра ми  навремето затворихме една котка под ъглова спалня/ без да я видим де/, такава, на която матрака се вдига. Не знаем колко време е стояла, но лягаме си вечерта и се чува някакво драскане, звуци, то пък и един страшен филм бяхме гледали Laughing

# 749
  • София
еййй, Second, честито приключване на седмокласните драми. Успех на второ класиране на момчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт