Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 413
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Продължава.

# 691
Когато се подава заявление за 2ро класиране трябва ли детето да присъства? И какви документи е носят?
Ако някой се добере до статистика да праща линк.

# 692
Честито, second на юнака! Той ти беше най-малкият нали? Приключваш със седмокласната драма?

# 693
Second, с вас ще играем на второ - близката девойка е приета на 3-то желание, но искат 1-во или 2-ро.

# 694
  • София
Нелика, продължава автоматично. Какви са му шансовете на второ? Самод а не остане и след него без училище, че трето и четвърто ще бъдат много стресиращи.

# 695
Хиляда пъти сме го обсъждали и аз си знам, че в желанията трябва да има накрая едно училище с много нисък бал, за да се закачи някъде детето. Една моя приятелка не го е направила и детето не е класирано никъде. Успокойте ме, че не изпада и продължава автоматично за второ, моля!

Да, продължава. Даже в съобщението си МОН го споменават този вариант.

https://www.facebook.com/MinistryOfEducationAndScience

# 696
На 4 точки е. Би трябвало на второ да я приемат. Но за мен би било много стресиращо да не ми е прието детето никъде. Бях се осигурила с поне 50 точки надолу.

# 697
  • София
second , честито!

# 698
  • София
Юхуууу, second , честито! Много се радвам и стискам палци на второ да го приемат и по искания език!

# 699
Кога излизаха минималните балове?

# 700
Ще играем на второ класиране за по-предпочитан език, но сме 2 АЕГ!! Мацки благодаря ви!!
Честито, second! Champagne Flowers Four Leaf Clover

Вторият език изобщо не би ми бил фактор, като знам колко го учат, важното е, че сте вътре!

# 701
  • София
Second, честито! Ама нали си го знаехме. Wink На колко точки е от желания език?

# 702
Нашия бал е 449 (засега е руски - минималния е 447,50 за нея), за испански е 452 минималния. Три точки ни делят.

# 703
  • София
Secoond, честитооооооо! Стискам всички палци да пребори тези три точки!!!!!

# 704
  • София
Стискаме палци! Но както и предполагах, тенденцията за наплив към 2АЕГ продължава и тази година.

Общи условия

Активация на акаунт