Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 421
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • София
О, аз помня, че бях по срещи и някой писа, че има резултати. И се опитвах 30 мин да вляза.
Но и помня как редях 3 и 4 желания от Варшава, треперейки, докато тя се радваше на Тейлър Суифт

# 661
Уф, бе, и аз за резултатите всъщност се сетих.
Класирането при нас беше ясно и чак не помня момента.

Кога ще се прекръстим на Деветокласници? Simple Smile
Към септември Stuck Out Tongue Winking Eye

# 662
  • European Union
Аз много рефрешвах за резултатите. Помня, че бяхме на обучение и всички колеги чакаха заедно с мен. След това не помня къде бях за класирането, но знаех, че влиза по първо желание и бях спокойна.

Не съм препрочитала миналогодишната тема и може да съм позабравила, но четох малко от тазгодишната и ми се струва, че те са по-изтрещели от нас. Въпреки че от тогава ни остана "съоткачалки", та не сме били много ок и ние.

# 663
Помня и септември, като идваха мейлите с разпределение по класове. Вече тук пишеха форумски деца в един клас, а аз още нямах мейл. Тъкмо се прибрахме от плаж в Калитеа и дойде и моят мейл. И след още малко се разбра, че всички форумски деца от училището с тази комбинация езици са в един клас 🙂

# 664
  • София
Ние бяхме "овъртолени съоткачалки", след като май мартеа се беше "овъртолила" с нещо Joy

Чакам с нетърпение резултати и аз, тръпна заедно с майките на 4 близки деца

# 665
Тази седмица ме образоваха какво се слуша и на тази песен се сетих за нас/ вас. Текстът няма отношение, само заглавието Simple Smile

# 666
В инфорприем с червени букви са написали, че класиране ще излезе след 16:00 часа.

Миналата година наборката не пожела да реди желания в инфоприем. Още на 5.07. се записа в нейното училище и приключи, но аз се вълнувах за всяко форумско наборче Simple Smile

Тези дни помага по цял ден в офиса на един приятел, все едно е друга наборка в хубавия смисъл Simple Smile

"Откачалките" ги научих от екскурзията на второкласника... пускали им ги на дискотеката във фоайето на хотела.

# 667
  • European Union
Тази седмица гледах световното първенство по волейбол за жени до 19 години в Хърватска. На почивките чух три български песни - тази горната, онази с "имате ли хапчета за мен и моите братчета" и на Азис една протяжна. Явно това си представят хърватите като чуят "българи".

# 668
Миналата година класирането научих на същия плаж, на който съм сега. Тогава преодолявах препятствия на един аквапарк, а в морето беше пълно с морски звезди, та и риба с голи ръце улови половинката. Имало смисъл от учене в това училище, доста добре се справя с английския.

# 669
Дааам, и аз хвърлям по някое око на седмокласната и се чудя - и ние ли бяхме така миналата година? После се хващам, че се надявам да не сме били чак... Там е малко страшничко в момента.

Стискам палци на всички, които чакат резултати - дано ви зарадват. Секонд, най-вече на вас.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 13:28 от Tisisat

# 670
И аз чакам на същото място Simple Smile ама то се изчака чакалото вече, особено както съм на F5 от ранни зори, вече имам чувството че е надвечер.

# 671
Стискам палци да сте класирани по първо желание, second !

# 672
  • София
Много бяхме зле!!!! Много!

# 673
Мили момичета, благодаря ви че ни мислите Revolving Hearts не вярваме че на първо ще стане, надяваме се на второто, което означава че ще се пържим още една седмица с момъка. Аз повече, той по-малко Sweat Smile

# 674
Важното е накрая да сте доволни !

Общи условия

Активация на акаунт