Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 429
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И аз следя и двете теми , нямам никакви познати , но ми е интересно и на мен.

# 646
Почна лекичко да не се рефрешва веднага инфоприема..

# 647
  • София
Леле, сега гледам, че инфоприем са пуснали виртуална опашка. Аз в този момент щях да припадна.
second, с теб сме и стискаме палци.

# 648
  • софия
Нещо се случва в страница на МОН

# 649
Аз тази година поради липсата на седмокласник спрях белото. Сега чакам second да се похвали и да имам повод да се почерпя довечера Grinning Трябва да влизам във форма за догодина. Иначе и аз пусках на едно приятелче и се вълнувам за него, че балът е нисък. Другите приятелчета избиха рибата с резултатите и само трябваше да подредят желанията. Няма никакво треперене при тях. Снощи от Стокхолмски синдром четох темата ни от миналата година.

# 650
Цитат
Снощи от Стокхолмски синдром четох темата ни от миналата година.
Laughing
Много ли сме зле така от далечината на времето? Simple Smile

# 651
Цитат
Снощи от Стокхолмски синдром четох темата ни от миналата година.
Laughing
Много ли сме зле така от далечината на времето? Simple Smile
Със сигурност, може и по-зле да сме били Joy
Макар че аз бях на плажа и хич не ми се е видяло тегаво чакането.

# 652
Не сме зле Grinning Готини сме и искрено сме се забавлявали и подкрепяли Simple Smile Аз класирането на Лефкада го разбрах на един плаж. Догодина, за да се получат пак нещата и при малката, на същото място ще чакам класиране Grinning

# 653
  • София
А аз в една жестока кръчма на Сарти.

# 654
  • София
Ако ще се надцакваме, аз дочаках класирането в магазин за гримове в Милано. Фръц Simple Smile

# 655
Аз бях на маникюр и наборката много ми се разсърди, че "съм видяла преди нея", нещо като навлизане в личното пространство може би Laughing Преди това ме беше емнала в жегата да обикаляме, да ги видела отвън. Климатикът в колата едва насмогваше.

# 656
А аз нямам спомен за самото класиране, явно ми е било спокойно вече. Иначе резултатите от НВО ги научихме в заведение на плажа на Лозенец. И неочаквано, мъжът ми ги прихвана. А даваше вид, че не се интересува особено и му бях пратила снимана бележката за всеки случай, ако на мен ми падне батерията. Въобще не очаквах да се логне, камо ли да рефрешва.
Около мен таз-годишните седмокласници са с високи точки, целят НЕГ, 2АЕГ,  СМГ, Строителния. Очаквам да им се получи и им стискам палци.

# 657
  • София
Не помня класирането. Помня резултатите и всичко, което последва след това.

# 658
  • София
Не помня къде бях миналата година .. работен ден ли беше , някак така смътно, аз бях на работа както винаги май ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега нищо не рефрешвам, на плажа сме... ще почина две години, че после пак ще ме завърти с Малечка... но имаме куп близки деца около нас и майки, братя , сестри, съседи, разни ... за тях леко се тревожа, дано всичко.им се нареди на децата, да имаше как да им помогна бих, но нямам...

# 659
Кога ще се прекръстим на Деветокласници? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт