Черната пантера

• 30 808
  • 363
  •   1
Отговори
# 60
"Пантерагейт" ми хареса. Този случай трябва да се запомни с това име Joy

# 61
Пантера в Шумен, крокодил в Ботунец, леопард в Стара загора, сибирски тигри в Кремиковци, лъв в Мелник, ягуар в Ловеч. Нещо изпускаме ли?
Ами една водеше рис - каракал на каишка, а друга беше загубила сервал.
Пустинния рис е бил с документи, сервала без - поне така пише в нета. Явор Гечев от 4 лапи твърди, че е незаконно обаче да се отглеждат в домашни условия.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 02:12 от blackcat6

# 62
  • Телиш/Плевен

# 63
Има една рускиня във Вашингтон си гледа вкъщи пума, два сервала и две кучета - акита и померан Simple Smile
Вижте ѝ фейсбука Puma London 

# 64
# 65
  • София
Някой да се обади на Чък... Grinning

# 66
# 67
Говори се, че този звяр е избягал от незаконен парк на Домусчиеви.

# 68
  • Другата България
Напълно е възможно.

# 69
  • Deutschland
И кой ще посмее да му каже нещо на този?
Моля се единствено да не пострада някой невинен, а за такива като Д. има специално място в ада.

# 70
На мен ми е много мъчно за хайванчето. Ще го убият защото не могат да го хванат живо. Само защото някой с къса п@шка е искал екзотично животно. Дано не пострада някой човек.

# 71
  • Deutschland
Ако го открият. Късно снощи четох, че има голяма вероятност вече да е в Стара планина.

# 72
Едва ли е отишло толкоз далеч. Нали живее от 2-3 месеца в района.

# 73
Има клип от преди 2 години с малка пума - май още бебе в Балкана над село Кошарица, тоест до Слънчев бряг. Достоверно ми изглежда:

Скрит текст:

Явно не обича многолюдни курорти и се е преместила Simple Smile

# 74
Не е задължително да я убият, нали капани са сложили, може упойка да ползват, друг е въпроса, че няма да я хванат, или ще кажат че са я отстреляли, за да се успокои населението. В момента пумата е по-актуална от войната Израел-Иран.

Това видео и аз го видях, четох че било пипано, котето увеличено било, не било пума. Кой знае?!

Общи условия

Активация на акаунт