Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 749
  • 558
  •   2
Отговори
# 465
Кори за баница   ЕXTRA  на Белла, няма да купя  повече! Накъсани,слепени,едва смогнах да направя баницата!

# 466
  • Deutschland
Аз и от тези в червената опаковка не съм доволна, но мъжа ми тъпо и упорито продължава да ми носи от тях от българския. Последната опаковка беше с разкъсани кори и половин килограм брашно върху тях.

# 467
  • Варна
Неприятно, но стават за ,,накисната баница"( корите в сместа), не ги хвърляйте.

# 468
Кори за баница - само и единствено Одрински.

Скоро ми беше интересно и закупих друг види и ги изхвърлих.

# 469

Одрински кори не са от Одрин - произвеждат се в Пловдив. И от тях е имало случаи да не са ок.

# 470

Одрински кори не са от Одрин - произвеждат се в Пловдив. И от тях е имало случаи да не са ок.

Никога не съм имала случай да се слепват.
Винаги са били ок. Дори днес правих баница с тях.

# 471
  • Mediterraneo
Интересно, чак пък да хвърлиш нещо, което е годно за ядене... Аз купувам всякакви кори, каквито има в магазина, на всичкото отгоре замразени винаги, понякога се късат, понякога се слепват, баницата ми винаги е чудесна.

# 472
Аз първо преглеждам корите и тогава решавам какъв вид ще е баницата - ако се късат и са слепени, което ми се случва рядко, правя един вид, ако са здрави - може на рулца, може и на ветрило, на бюрек - всякак, с хубави кори е лесно. На Белла кори не купувам от години - бях попаднала на гранясало тяхно бутер тесто и ги отписах. 
Гиди мързелани се извъдихме Simple Smile, мноого отдавна у дома не се ядеше въобще баница с готови кори, ама кандисаха, къде ще идат...

# 473
Няма да купя повече щипки за храна от този тип от Пепко (а вероятно и от другаде - но конкретно на тези пластмасата след време става ужасно трошлива):

Всичките се чупят на едно и също място.

# 474
Няма да купя повече щипки за храна от този тип от Пепко (а вероятно и от другаде - но конкретно на тези пластмасата след време става ужасно трошлива):

Всичките се чупят на едно и също място.

Аз имам от Юск, купувани преди 5-6 години, здрави са още:
https://jysk.bg/domashni-potrebi/stoki-za-doma/pochistvaschi-pro … k-clemens-12-br/k

# 475
  • софия
Моите са от Икеа. Не знам откога. Счупени няма.

# 476
Новият комплект щипки за храна от Пепко са си чудесни, нито една трошлива няма...засега. Обаче са купувани заедно с трошливите, така че със сигурност ги очаква същата съдба.😃
Аз съм доволна от тези два вида:

"Ябълките" са от Т-маркет - на около 5 години, другите са купувани преди 10-15 години (имам купувани по различно време от тях) от китайски/еднолевски магазин за по 20-25 ст. Изключително доволна съм и от двата вида, макар че тези от Т-маркет ги купих само заради сладурския вид и очаквах да се счупят по-бързо. При тях слабото място (евентуално) е металната "сглобка", само една имам счупена по невнимание. Другият вид - имам в зелено и в синьо, направо са "железни". Толкова са експлоатирани през годините, че нямаше да им се разсърдя, ако някоя се беше счупила, но не се е случвало.🥰
П. П. Ябълките са ми много удобни за малки пликчета и пакетчета, примерно за подправки, какао, някои видове паста (не всички подправки ми се побират в бурканчетата и органайзерите за подправки😁).

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 09:31 от dolce miele

# 477
  • sofia
Имам и пепковски, и икейски щипки от този вид. Май само една счупена имам. Отворени подправки, пакет с ориз, леща, някой плик в хладилника/камерата и подобни защипвам.
Може би зависи колко често се отварят.

# 478
А тези, счупените, на слънце ли са стояли? Щото все пак пластмасата си старее по терасите. В шкаф за затваряне на отворено пакетче макарони или друго е ясно, че не е същото.

# 479
  • някъде другаде
Имам такива от Пепко. От години ги ползвам и са здрави.

Общи условия

Активация на акаунт