Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 711
  • 558
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък върху едни пластмасови щипки за пране от Лидл имам интересно наблюдение - чупят се с времето само белите (в кутията бяха три цвята), ама като солети се чупят  Simple Smile
Не ми е проблем, че простирам малко - само неща, които не са подходящи за сушилня, но ми направи впечатление, че те първи се повредиха. Не съм ги държала на простора (той е и на шарена сянка, около него има сравнително високи дървета) - стоят си в кутия в помещение и ги вадя само за простиране. Същевременно имам останали здрави щипки още от мама, а тя си отиде преди 10 години, пък кога ги е купувала - не знам. 
За мен е от вида пластмаса.

# 481
А тези, счупените, на слънце ли са стояли?
Не, в кухнята и предимно в шкафове прибрани (все пак, ориз и подобни не държа на плота или на масата). Последното нещо, което може да се каже за кухнята ни, е, че е слънчева стая.😅 Някакво слънце има макс до 11-12 ч. Не е прилаган и голям натиск, почти никоя не е използвана и във фризера. Здраве да е, току що отворих втората опаковка, все ще издържат за някакъв период.🙂
Кубратова, за мен е от вида пластмаса, който е използван конкретно в моята партида. Точно като солети се чупят, както казваш, а като нови си бяха ок. Може сега да са променили пластмасата. Според мен и в самата "конструкция" има слаби места, но качествена и здрава пластмаса би могла да компенсира това.
Щипките за пране ги държа в пластмасов съд, плътен с капак, който е и на сянка. Иначе терасата е изключително слънчева, през лятото пече ужасно. Та поне между използването се старая да ги пазя от слънце и ги прибирам. Засега на никоя щипка от Лидъл не ми се е счупила пластмасата (имам точно трицветни, но явно са от друга партида).

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 16:53 от dolce miele

# 482
Не зная какво точно повече няма да купя, но зная, че каквото съм купила от интернет ми е голяма греда. Едва ли всичко е менте или не отговаря на истината, но пък явно ми е такъв късметът. За дрехи пък да не говорим, отдавна спрях да пазарувам дрехи от нета.

# 483
Аз пък повече никога няма да вземе сирене LB bulgaricum! Чак се потресох колко е гадно-едно такова сухо,трошливо,като тебешир....

# 484
Отвори се тема за сирената и се сетих, че миналата седмица ми се дояде топено сирене, ама в малкото квартално магазинче имаше само на Rioba. Такава гадост още не ми се беше случвало да пробвам

# 485
Пробвай "топенето сирене" на Хелиос в кутийка....може и да размислиш и да се окаже още по-гадно.😅 Някаква слузеста мека смес, уж с различни вкусове, но нещо не усетих разликата...🙄

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 10:54 от dolce miele

# 486
  • Пловдив

Абсолютен боклук. Никакъв аромат.

# 487
Пробвай "топенето сирене" на Хелиос в кутийка....може и да размислиш и да се окаже още по-гадно.😅 Някаква слузеста мека смес, уж с различни вкусове, но нещо не усетих разликата...🙄
Да, вкъщи съм казала ако някой друг пазарува, никога да не купува от него.

# 488
Аз пък повече никога няма да вземе сирене LB bulgaricum! Чак се потресох колко е гадно-едно такова сухо,трошливо,като тебешир....

Аз съм взимала киселото им мляко от Лидъл - отврат. Не ми хареса изобщо

# 489
LB Bulgaricum не го продават в Лидл по мои спомени. Виждала съм го в Била, Кауфланд и Фантастико.

# 490
А и ако една марка кисело мляко  се продава във всички вериги, то е тъпо да се посочва, че от една конкретна верига е било лошо. Все едно те го правят, а не са само продавачи.

# 491
  • софия
LB Bulgaricum не го продават в Лидл по мои спомени. Виждала съм го в Била, Кауфланд и Фантастико.
Има/ше и в Лидл.

# 492
Има/ше и в Лидл.
Точно от Лидл взех това гадно сирене

# 493
Най-вероятно тая партида са я произвели конкретно за тях и за промоцията им. Беше добро и мазно преди.

# 494
На LB всичко ми харесва. Сиренето е много вкусно и приятно, не е сухо. Явно са развалили качеството и те…

Общи условия

Активация на акаунт