Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 484
  • 558
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Миналата година си купих машина за сладолед от Лидл,но така и не я използвах тогава,сега се наканих,направих всичко по правилата,вътрешната купа беше във фризера вече 48 часа даже,сместа за сладоледа и тя от 1 ден се охлаждаше в хладилника,на въпреки всичко,това чудо над половин час въртеше бъркалката,но сместа така и не заприлича на сладолед.Съдържа сметана,кондензирано мляко и какао,аз ли бъркам някъде, фризера ли е слаб и не е замразил добре купата или просто машината не струва?Ако не струва машината,ей за това ми е поста в темата,да си знаете.
Не става тази машина 👎🏻
И аз пробвах няколко пъти с нея и нищо не се получи.Върнах я.

# 76
Аз купих скоро машинката на лидъл и имам само една проба, не много успешна. Толкова бързо замрази, че бъркалката и спря още по средата на времето, а сладоледа беше твърд като скала. Реших, че проблема е в рецептата, но така и не потърсих друга.

# 77
  • Sofia
Може ли рецептата?

# 78
Рецептата е малко едно към гьоторе.
Имах кутийка замразени ягоди, пасирах ги с чаша прясно мляко, така както си бяха, сипах чаша сметана, пълномаслена, млечна, капачка бренди за аромат, защото имах само това. Пасирах отнова и сладоледа започна да се сгъстява още в блендера. С лъжица прехвърлих сместа в студената купа на машинката и скоро след това имаше готов прекалено замръзнал сладолед. Захар или подсладител не съм използвала.

# 79
  • Пловдив
Щом е от Лидл може да направите рекламация, гаранцията е две или три години.

# 80
То няма какво да не й е наред на машината - това е просто купа с бъркалка. Рецептите ви не са ок.

# 81
За първи път купувам от тези бисквити с идеята бисквити, покрити с шоколад, както е видно от снимката. А всъщност представляват слепени дебели и сухи бисквити с тънък слой шоколад между тях. Даже не бяха вкусни. 

# 82

Грахът е в повече и е с много лош вкус. Не препоръчвам тази салата.

# 83
  • Варна
Shizuka, тогава защо я препоръчвате в другата тема?

# 84
В другата тема препоръчвам салатата на Rio Mare, която намирам за доста вкусна.

# 85
  • Варна
Ясно, моя грешка.

# 86
В другата тема препоръчвам салатата на Rio Mare, която намирам за доста вкусна.

Аз не купувам готови салати, само консерви с чисто филе риба тон, ама и без да съм ги опитала, щях да ти кажа, че на Рио маре е по-хубава и сигурно повече ще ти хареса, защото е 8-9 лева, а на Компас е около 4 лева.

# 87
На Рио маре всичко е хубаво, и аз купувам като видя намаление. Салата си правя сама, елементарно е, слагам каквото искам.

# 88
С риск да ме замеряте с домати, ще сложа тук сиренето и кашкавала на Добротица. Купувани са от фирмен магазин, но ми бяха твърде солени и гадни, особено сиренето.

# 89
И вкъщи сиренето не се одобри, но ние ядем само 3 вида, всичко останало не ни харесва, а сме пробвали почти всичко. Кашкавал не съм взимала, но кисело мляко, цедено и прясно взимам редовно.

Общи условия

Активация на акаунт