Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 630
  • 558
  •   1
Отговори
# 90
На Добротица к.мляко все още е читаво и го предпочитам, но сиренето последния път ужасно кисело. Освен, че не беше добре съхранявано и намирисваше.
Вероятно и там лимонтозуто вече се прилага в големи количества за доузряване.

# 91
За лимонтузуто не знам, но калциевият двухлорид си личи от километри.

# 92
  • Deutschland
От това брашно очаквах повече. Едно че цената му е 3€ за пакет от италиански магазин, друго, че пицата не се различава с нищо от тази, която правя с обикновено 405 брашно от ДМ. Не знам бих ли купила отново, по-скоро не.

# 93
На мен пък к. мляко на Добротица не ми допада

# 94
Преди бях много доволна от всички чаршафи и спални комплекти от English Home, но последните 2 години качеството им падна рязко, а цената им се повиши. Последно дадох 180 лв..  за спален комплект, който уж беше
100% памук, а боцкаше ужасно, дори след многократни изпирания с омекотител и на 90 градуса.
Просто се отказах от тях.

Долен чаршаф с ластик от English home, ползван 2 пъти и пран 2 пъти, стана на отвратителни твърди топчета. Толкова ниско качество от турски производител, не съм виждала. Иначе беше опакован с панделка, на търговски вид са го докарали... За боклука е..
Скрит текст:

# 95
Аз съм доволна от Юск за спални комплекти.

Обаче - Тед, не. На второто изпиране се късат и са много тънки.

# 96
И аз съм много доволна от чаршафите на Юск 100%памук, а и десените са много изчистени.

# 97
Фермерско мляко"Маноле" 4.5% с лилава капачка. 1:1 е с другото ми "любимо" "Тонус". Не знам какво им слагат, но имат ужасен остатъчен вкус и са доста далеч от мляко.

# 98
По стечение на обстоятелствата в момента се налага да купувам памперси за възрастни. Тази марка никога повече, молех се да свършат. Лепенките се отлепват където си поискат, отстрани се късат-с две думи НЕ стават. За разлика от тези на втората снимка, от които съм доволна ( без значение от размера)
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 19:11 от denyil

# 99
Няма да купя повече шоколадов сладолед с портокал на Фамилия. Самият сладолед не е лош, има доста есенция, но е пълен с някакви стърготини с претенция за шоколад, които са ужасни, развалят целия вкус

# 100
и аз няма да купя повече от този, безвкусен ми е

# 101
Повече чийзкейк – НЕ! Два дена стомахът ми се бунтува.

# 102
Не знам какво има в състава на този сладолед, ама не се топи. Донесоха ми го подарък, сложих го върху брауни и не мръдна. Остана си цяло-целеничко поне час, докато не го махнах в коша. Май няма да купувам нищо в кутия от тоя производител

# 103
И аз съм много доволна от чаршафите на Юск 100%памук, а и десените са много изчистени.

Пликове съм купувала за децата от Юск,сега се замислих,че нито се заваляни,нито са променили цвета си. Единствено ципчето се развали,но може и да е от пералнята . Искам да кажа,че в повечето случаи пера-суша в сушилнята и се ползват още същият ден .

# 104
Повече чийзкейк – НЕ! Два дена стомахът ми се бунтува.

В чийзкейковете няма нищо проблематично за стомаха като състав. Сигурно си ял някой, оставен на топло и развален.

Общи условия

Активация на акаунт