Какво повече НЯМА да купя - 28

• 96 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Лабне...много мазно, с вкус и мирис на гранясало

Краве сирене Маджаров...много меко и мазно.
Правих погача,сложих доста вътре,като се опече питата вътре нямаше никакво сирене 🤔

# 301
Лабне...много мазно, с вкус и мирис на гранясало

Хм, това не прилича на лабне. Ето това е лабне:

Скрит текст:

# 302
  • Sofia
Бг лабне
Има няколко вида.
Аз взех пикантно.
https://m.ebag.bg/labne-moe-tvoe-nashe-ot-koze-mliako-s-cherven- … AYASAAEgIhtfD_BwE

# 303
В близкоизточните държави лабнето се продава точно така - на топчета в буркан със зехтин и/или с подправки.

# 304
  • Sofia
Ще пробвам и турското.
И то ли е в олио?

# 305
Не. Турското е по-скоро като крем сирене.

# 306
Ще пробвам и турското.
И то ли е в олио?
Турското, което е като крема сирене е много сполучливо, бях го публикувала в темата "Какво ще купя отново" преди.

# 307
Краве сирене Брей

# 308
Обезкостен пилешки бут. Щото не е баш обезкостен...

# 309
Веднъж бях купила лабне от турската седмица в Лидл. Също не ми хареса, много мазно. Оставих го в хладилника, след няколко дни реших да го пробвам пак, беше се развалило, миришеше ужасно. Оттогава не съм купувала

# 310
Ето тази сметана от Лидл. Много я харесвах, знам че не е за кафе, но я ползвах за кафе. Последните няколко кутийки, които отварям вътре не е течна, а на топчета и я хвърлям наполовина. Сега ще ползвам тази за кафе, дето си пробивам пръста, докато я отворя.

# 311
  • София
Не знам дали е по темата, тъй като не е опакован и лицензиран продукт, но повече нищо няма да купя от помаците на Женския пазар, които продават сирене, кашкавал и всякакви уж домашни продукти... Редих се половин час на опашка, взех си овче сирене, кашкавал и зрял боб. Бобът е отвратетелно горчив, самите зърна горчат и за първи път попадам на нещо такова...Сварих го, но не става за ядене. Сиренето в началото им беше хубаво, сега няма никакъв вкус, а и не знам каква мандра трябва да имат за да произвеждат такива сериозни количества. Кашкавалът не съм го пробвала... Сигурно някой алхимик им бърка рецептите, а продавачите са подставени лица, за автентичност, но съм разочарована.

# 312
  • Deutschland
Сега се сещам, че си донесох от България овче сирене от едно село до Петрич, за което продавачката се кълнеше, че е домашно. После ме одруса с 3 лева за пластмасова чашка кафе, ама пусто много ми се пиеше и даже 10 щях да дам в момента. Утре ще пробвам сиренето.

# 313
  • София
Сега се сещам, че си донесох от България овче сирене от едно село до Петрич, за което продавачката се кълнеше, че е домашно. После ме одруса с 3 лева за пластмасова чашка кафе, ама пусто много ми се пиеше и даже 10 щях да дам в момента. Утре ще пробвам сиренето.
Дано твоето сирене е хубаво, продавачите, които са на пазара са от Велинградско.

# 314
Никаква вяра им нямам, особено млечните храни могат да са опасни, ако не е спазена хигиена. Гледам, че до нас правят фермерски пазар в петък, не съм фен. Продават разни сирена, трябва да се запишеш, за да купиш. Веднъж купих "домашни" домати, толкова дървени и безвкусни, от веригите са сто пъти по-хубави.

Общи условия

Активация на акаунт