Какво повече НЯМА да купя - 28

• 93 374
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Така гадно мирише и един жълт препарат за тоалетна на Кауфланд. Сигурно имат някоя обща съставка, която немците си харесват.

На Брей харесвам много от продуктите - кисело мляко 2%, извара, сметана, боза и други.

# 376
  • Deutschland
След много положителни отзиви, мъжа ми купи това кафе от онлайн магазин. Оказа се, че е много кисело и не може да се пие изобщо.

# 377
Имах едно кисело кафе, което не ми харесваше самостоятелно. Купихедин пакет Коста кафе арабика, което ми е много горчиво. Когато смесих двете кафета стана идеално кафе. Ако пиеш Робуста, можеш да го смесиш също, ще убие киселата жилка.

# 378
  • Deutschland
Благодаря. Ще пробвам, че вчера само след една чашка сутринта, цял ден ми стържеше стомаха.

# 379
Опитай, изпих кафето с удоволствие. Даже ходих да си купя пак, но много му бяха вдигнали цената и продължих да пия моето си кафе - Мелита.

# 380
  • София /Абсурдистан
Кори за баница Родна стряха - разпадат се буквално.

# 381
Веднъж взех кори Родна стряха, миришеха ми на оцет, и баницата после имаше странен вкус.

# 382
Тоалетната хартия на  Билла. Пише 100% целулоза, но е доста съмнително при тази лъскавина и шумящи отрязъци и прекалено тънки пластове. Иначе наистина е трипластова.
От техните кърпички се отказах, сега и това.

# 383
Вчера минах в Кауфланд и на витрината имаше филе Елена на 24 лв.кг .от Старият Ловец.Няма такава сол, не се яде .Отиде в кофата.Изблазних се от цената, но освен сол вкус няма.

# 384

Не ми харесва как мирише, когато го нанесоха започна да ми щипе, няма да повторя☹️

# 385
Не само нишесте слагат, но блъскат и желатин вътре. Едва ли има по-боклучави продукти от техните. Бор чвор ми е в черния списък.
Откъдесте сигурна в това?
Питам, защота обичам вкуса на пробиотик, ,но бих го заменила с нешо по-чисто , ако имате предложения.

# 386
Бирени фъстъци "Extra" от Тмаркет. Годни до 09.02, а гранясали.

# 387
  • Sofia
Около ядките и брашната  в Т-маркет често виждам прелитащи молци.
В ядките и червейчета, особено лятото 🫤

# 388
Т Маркет съм го хикснала.

# 389
Насипните бирени са им на "Елит" и винаги са много пресни. Тия опакованите са греда. Знам, че магазинът е с доста "фенове". Досега не са се проявявали дотам, че да не стъпя пак.

Общи условия

Активация на акаунт