Какво повече НЯМА да купя - 28

• 93 785
  • 725
  •   5
Отговори
# 405
Гащички Premium на DM babylove, взех един пакет за проба, почти всички пропуснаха за по-малко от два часа след слагането. Размерът напъло отговаря на килограмите на детето, с гащите на Пуфис, Lupilu, Belova не съм имала подобни проблеми.
Преди 2-3 месеца пробвах и памперсите, също не останах очарована. Но гащичките, поне за мен, са под всякаква критика.

# 406
  • Deutschland
Вчера гледам нова ванилия на моя "любимец" Йоткер и взех за днешните мъфини. Сипах я в тестото одеве и то стана кафяво. На опаковката има надпис Мляна и черна прах показана, ама кой да ти гледа точно там. Видяла съм само Гурме ванилия и юруш.
Иначе и уханието не е баш ванилено, та повече няма да купя.

# 407
Кашкавал бдс lacrima

# 408
Тя и ванилията на йоткер в бутилчица не струва.

# 409
  • Deutschland
Прясната мая също, за пудингите изобщо да не говорим. Правила съм според описанието на опаковката и изобщо не се сгъстяват.

# 410
Прясната мая също, за пудингите изобщо да не говорим. Правила съм според описанието на опаковката и изобщо не се сгъстяват.

Много харесвам пудунгите на Йоткер и кремовете Оле, но не следвайте упътванията на опаковката, слягайте по-малко мляко, иначе се разводняват и въобще няма как да се сгъстят.
Още преди години го разбрах това и не веднъж съм спасявала пудинги като добавям лъжица обикновено нишесте.
Просто слагайте по-малко мляко и стават добре.

# 411
Веднъж взех кори Родна стряха, миришеха ми на оцет, и баницата после имаше странен вкус.

Съдържат сок от ябълка.

# 412

Много харесвам пудунгите на Йоткер и кремовете Оле, но не следвайте упътванията на опаковката, слягайте по-малко мляко, иначе се разводняват и въобще няма как да се сгъстят.
Още преди години го разбрах това и не веднъж съм спасявала пудинги като добавям лъжица обикновено нишесте.
Аз също слагам по-малко мляко от посоченото на опаковката и веднага се сгъстява,а след това малко масло добавям и става супер.

# 413
Повече няма да купим киселото мляко на "Булгарче", в частност това, което е 2%, точеше се като дъвка, консистенцията беше странна и нямаше никакъв вкус на мляко.

# 414
  • Deutschland

Аз също слагам по-малко мляко от посоченото на опаковката и веднага се сгъстява,а след това малко масло добавям и става супер.

Масло купувам само, ако на опаковката пише Irish и е една идея по - солено, та не знам ще стане ли, но ще пробвам. Благодаря.

# 415
  • Пловдив
И аз на Йоткер пудинги/кремчета слагам по-малко мляко, понякога добавям и шоколад или от цветните бонбончета.

# 416
Къде е било това Булгарче, ние основно такова купуваме, не е имало проблем.

# 417
  • Sofia
Вчера гледам нова ванилия на моя "любимец" Йоткер и взех за днешните мъфини. Сипах я в тестото одеве и то стана кафяво. На опаковката има надпис Мляна и черна прах показана, ама кой да ти гледа точно там. Видяла съм само Гурме ванилия и юруш.
Иначе и уханието не е баш ванилено, та повече няма да купя.

Откъде я купихте?
Каква е цената?
Да не е истинска бурбонска?
Преди години като започнаха да продават ванилов пудинг взимах и гледам вътре черни точици,не знаех ,че това е ванилия и изхвърлих няколко 😄

# 418
  • Deutschland
Доли, в Германия е купена, магазин Rewe. Не е бурбонска, пише смляна ванилия. Цената е центове някакви, не пазя касовата бележка. Иначе пудинг с бурбонска ванилия съм купувала и аз, но на друга марка и се получава според описанието на опаковката.
Мъжът ми е купил такава на пръчици, но заради цвета, не искам да я ползвам. Предпочитам стандартната.

# 419
Гащички Premium на DM babylove, взех един пакет за проба, почти всички пропуснаха за по-малко от два часа след слагането. Размерът напъло отговаря на килограмите на детето, с гащите на Пуфис, Lupilu, Belova не съм имала подобни проблеми.
Преди 2-3 месеца пробвах и памперсите, също не останах очарована. Но гащичките, поне за мен, са под всякаква критика.

Въобще не съм доволна от тази марка.Най-добре при дъщеря ми са памперсите Пуфис.

Общи условия

Активация на акаунт