Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 524
  • 558
  •   2
Отговори
# 525
Grinning е, ако се омажеш не знам. Съвсем малко се натрива, то като изсъхне пада почти всичко. Оснава фин слой
 Содата убива бактери, потта попринцип няма мирис. Миризмата, която усещаме като „миризма на пот“, се появява, когато бактериите по кожата започнат да разграждат съставките в пот.
Та, от содата е нужно малко количество да убива гадинките. Моля, не се омазвайте! Може да има следа естествено по дрехите, от ролоните е по- видимо.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:43 от InYan238

# 526
Изглежда ми много мъчително това със содата. При толкова съвременна козметика.

# 527
Grinning .. Младото поколение сте много значи.. две движения в повече и вече е мъчително. Ако не е 100% органична и върши работа, не ми я хвали козметиката. Пълни с химия. Аз съм си намерила решението и ролон няма да купя, ако ще и не съвременен, ами от бъдещето да е Grinning

# 528
  • Пловдив
Стик Рексона не го заменям за нищо, повече от 15 години го ползвам.
През годините залитах към без алуминии, кристали...абсолютно пари дадени на вятъра.

# 529
Содата ми е докарвала раздразване и нацепване на кожата на различни места на тялото, затова казах, че ми звучи мъчително. Не е от младостта, но благодаря за комплимента. 😃

# 530
  • София
Ето това никога повече!

След "почистване" с него, памукът с мицеларна вода си беше съвсем, ама съвсем мръсен. Пълно недоразумение.

# 531
Grinning
С това пояснение звучи по съвсем друг начин хаха Възможно е разбира се, ако сте с по-деликатна кожа. Значи с едно на ум!

Содата ми е докарвала раздразване и нацепване на кожата на различни места на тялото, затова казах, че ми звучи мъчително. Не е от младостта, но благодаря за комплимента. 😃

# 532
Ето това никога повече!

След "почистване" с него, памукът с мицеларна вода си беше съвсем, ама съвсем мръсен. Пълно недоразумение.
Благодаря,исках да ги пробвам тези измивни на Миша,ще пропусна .

# 533
Да сложа тук и маслото дойчемаркенбутер(тъй ли се пишеше?!), от 1 вид с краварката станаха 101!
Купих едно с дебела синя лента,повече е като маргарин, "изпуснали" и  боята,жълто,жълто!
Всичко уж от Германия, а "доизмесено" я в София, я Хасково!
Последно и от синьо турско се разочаровах, разтопих  от него ,беше почти суроватка и малко масло отгоре.

# 534
  • Sofia
Вчера отворих едно от това със синята лента….голяма гняс 😖
За минути омеква и става каша.
Днес ще го тествам дали може да се топи, за гхи.

# 535
Относно маслото на deutsche markenbutter, гледайте да не е на Милки Груп, аз като купувам гледам да е на Rostar. Преди време имаше статия, че Rostar осъдили ли, жалба ли подали към Комисията против Милки Груп, защото слагали свое масло в опаковките на deutsche markenbutter,и беше доказано и общо взето цялата им продукция е под въпрос ...

# 536
  • Sofia
Вчера отворих едно от това със синята лента….голяма гняс 😖
За минути омеква и става каша.
Днес ще го тествам дали може да се топи, за гхи.
Май се получи гхи-то 🤔
Около час го варих на най-ниска степен,поизвря му водата,доста жълтееше и не беше както при други масла да се отделя пяна по дъното...не го прецедих, днес вече втвърдено го пробвах,добро е на вкус.

# 537
Повече няма да купя сирене Дестан - не беше зряло, а се мажеше като крем.

# 538
Да не са го сменили в магазина и да са ви дали друго, че много често и това правят?
Преди седмица взех за пръв път от същото и беше хубаво.
Иначе очаквам от всяка мандра изненади. Тъкмо си харесам някое сирене и вземат, че го съсипят.
На Климент бях опитала някакво по-специално уж, а то не ставаше за ядене от кисело и с дъх на сапун.

# 539
Не, имаше си печати.
Но е факт, че не винаги се повтарят партидите на една и съща мандра.

Общи условия

Активация на акаунт