Какво повече НЯМА да купя - 28

  • 70 427
  • 558
  •   3
Отговори
# 555
  • Пловдив
  • Мнения: 16 367
Правих домашна майонеза от "водата" на нахут от буркан, не е лошо. Не правя домашна по принцип, защото няма как да направя толкова, колкото ми трябва и предполагам, че ще трябва да изхвърля остатъка, ако по-бързо се разваля.

# 556
  • Мнения: 32 272
По каква рецепта я направи? Аз веднъж преди години бях пробвала с нахутена вода (от консерва), но нищо не се получи...😂

# 557
  • Варна
  • Мнения: 2 327
 Редовно правя .1 част СТУДЕНА нахутена вода, от консервата,  две части олио, сол и киселина на вкус. Една идея по-рядка става понякога, но ми е ОК.

# 558
  • Мнения: 1 966
На т-маркет марката, много е хубава, има и горчица в нея, почти 1:1 с на Heinz майонезата.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт