Какво повече НЯМА да купя - 28

• 93 359
  • 723
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Откъде я купувате? Аз съм си взимала от Одрин и не съм имала проблеми досега. Затова се усъмних в търговеца.
Иначе и аз съм попадала преди време на суха мая в годност, която не щеше да се активира.
Напоследък си купувам мая с квас – на Jotis или „Земята на траките“ и съм много доволна, особено от втората.

Скрит текст:
от т.нар. турски магазини.

Закваската на "Земята на траките" наистина е добра.

# 586

Т.е. неофициален внос... Предполагах нещо такова.

# 587
  • София

Т.е. неофициален внос... Предполагах нещо такова.
Да, паралелен внос.

# 588
Взех 1 огретен готов, само за запичане от Лидл, май 5 лв. беше. Обожавам всякакви картофи, но това нещо няма ядене. Имаше нещо отблъскващо в съставките.

# 589
Никога повече обикновени бисквити "Роден край", отвратителен вкус на изкуствен маргарин и пълни с бог знае каква химия.

# 590

Отвратителна царевица

# 591

Отвратителна царевица
Ох, отдавна не съм я опитвала, но преди време все от тази купувах с млечни младички зрънца. Жалко и нея развалили.

# 592
Мисля си, че когато някой каже "това няма да го купя" е добре и да поясни защо. Последният пример с царевицата например. Какво точно не и беше наред? Може да си е ОК, просто да не е за всеки вкус. Аз например мразя сладникава царевица и винаги чета да не е подсладена. За друг моята царевица ще е безвкусна. Та хубаво е да се знае на какво се базира една негативна оценка.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 14:56 от Черна станция

# 593
Царевицата  имаше изгорели зърна 5-6 такива и като цяло беше гадна на вкус .Стари ,гадни и сухи зърна. Може да съм попаднала на лоша партида, но като цяло на тази марка нищо не харесвам.Мога да изброя и защо не харесвам и останалите продукти .

# 594
Не си попаднала на лоша партида, понеже преди време и аз бях купувала и беше същата история. Твърди зърна, сухи. Аз обичам царевицата да е млечна и крехка.

# 595
На тази фирма ми харесва единствено кетчупа. Купувала съм боб, който не ми беше харесал, прехвалената майонеза също не ми допадна на вкус, вече не помня защо.

# 596
Майонезата им първите пъти, когато я купувах беше ок. После нещо много тежка ми идваше. Абе, не съм фен на марката.
Да не спамя темата - няма да купувам вече бебешките кърпички на памперс. Доста са мокри и излизат все по 2-3.

# 597
Един клиент /непознат/ в магазина ми похвали луканка Тракийска на Войводите по класическа рецепта.
Чудя се дали да я засиля към черната торба или да я вложа в гювечета. Ронеща се при нарязване,
лепкаво и мазно усещане в устата и сякаш има дъх на старо месо.
Срокът е до началото на февруари 2026 г.

# 598
Пяна за бръснене от ДМ, отвратителна миризма на ла*на с извинение…

# 599
Бисквити на Престиж Роден край Какао. Не знам какво са променили, но бяха сиви, а не какаови без никакъв вкус и аромат. Толкова ги харесвах, а сега до партида ли е? Закупени са от Кауфланд в срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт