Какво повече НЯМА да купя - 28

• 92 648
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
На първо четене ми излиза някаква Алеся ли беше, не знам, такива от този сорт. Пазаруват от Шейн и после продават на много завишени цени, ама брандирани парцали.

# 691
Ааааа, сещам се за такова Алесия, да. Съгласи ме. Мяса като за купувано от там.

# 692
Качеството в Китай е такова, каквото го поиска (и плати) клиентът.
Това, че нашенски шмекери са напазарили найлон, пък го пробутват за памук, е отделна работа.
Познавах човек, който работи като corporate buyer за голяма фирма в Щатите - работата му беше да обиколя фабриките из Азия и да договаря количества, качество, материи, кройки, цени и всякакви други параметри. Та, кой за каквото си плати.

# 693
Дънки от Waikiki. Протриха ми се първия чифт за една седмица, втория на 1-я месец.

# 694
Дънки от Waikiki. Протриха ми се първия чифт за една седмица, втория на 1-я месец.

Леле, аз пък съм много доволна от Уайкикито. По стечение на обстоятелствата след като напълнях, само едни дънки на Уайкики ми стават, купувани преди 6-7 години иначе, но ми бяха големи и забравени. Сега направо ми залепнаха и непрестанно ги нося

# 695
Я, дайте да видим дрехите на Алеса в Шейн, моля🙃
Нямам нито една тяхна дреха и не съм им фенка, нямам представа за качеството им също, но от любопитство пробвах с търсене на няколко произволни модела и не открих нито един.

# 696
Мъжът ми е страшно доволен от уайкики и не е имал такива проблеми, вероятно съм попаднала на кофти серия. Но ме заболя, защото все пак 30-40 лева дадох за бройката, а не се прецака само единия чифт.

# 697
  • Пловдив
И аз нямам оплаквания от уайкики, дори като качество от този ценови клас се представят най-добре във времето.

# 698
Я, дайте да видим дрехите на Алеса в Шейн, моля🙃
Нямам нито една тяхна дреха и не съм им фенка, нямам представа за качеството им също, но от любопитство пробвах с търсене на няколко произволни модела и не открих нито един.
За мен си приличат. И то много. Разликата в цените е драстична.
Алеса
Тему
Не конкретни модели. То може ли човек да изброди милиардите им модели на Тему?..Общият типаж.

# 699
Според мен от тему са в пъти по-лошо качество,иначе моделите си приличат да .

# 700
Ама, то в Тему има всичко, най-вече имитации на скъпи марки. По тази логика шанели-манели и всички световно известни марки са от Тему.
Пак да кажа, че никогаШ не съм купувала Алеса, и от няколкото пъти в които съм засичала чорбаЖийките на марката в заведения, съм останала с впечатлението, че са големи кифли с желание за показност.
Но, това че имало подобни модели, не означава, че продават дрехи от Тему.

# 701
Е, в Тему това се и продава най-вече - аналогични продукти на модели на различни производители - било дрехи, било друго - напр. правило ми е впечатление за свещници, порцелан (имат дори прословутата серия Стари селски рози на Роял Албърт, ама дали със същото качество и изработка порцелан, въпреки че родината на порцелана е именно Китай?!) и подобни стоки, но с изключително ниско качество на материала и изработката, ако цената е ниска. Аз направих там една само поръчка от три артикула и двата върнах, а единия оставих, че все пак имаше вид и е функционално, но неговата цена съвсем не беше ниска, а материалът - не кой знае колко качествен. Ако го имаше в България, бих го купила оттук, но няма. Както бе казано и по-горе, китайците правят един и същ продукт от материал с различно качество, съответно и на различна цена, макар и с еднаква визия - всичко е според поръчващия търговец. Та, като се каже, че били същите стоки, ама тук с по-високи цени, не бих казала, че е така във всички случаи - същите на вид - да, но на качество - не. Тези, които действително са същите и са купени от търговците от Тему и Шейн, и тук са на сходна цена, правих доста обстойни съпоставки преди време. По тази причина и не пазарувам от въпросните сайтове.

# 702
Пак ми се случи втори път да взема нещо харесано и то да е с лошо качество.
От фурмите си взех тези, които са в кутия и не са вакумирани. Харесаха ми, понеже бяха много меки. Вторият път се оказаха с плесен. Не ми се е случвало досега. Не знам къде са ги прецакали, бяха на промоция с левче надолу.

# 703
  • Пловдив
Имайте предвид, че в Тему/Шейн и подобни може да се прави и конкретна заявка.
От кутията на Чарли за книги има порцеланови къщички сол, пипер и т.н., никъде няма същите...една мацка намери китаеца, организирахме се доста хора и ги чакаме да пристигнат/.
С дрехите е по същия начин.

# 704
  И при мен така. Имала съм много дънки оттам, но през последните 2-3 години каквито и дънки да взема, не само се протриват, ами направо и късат (по-тънките най-вече).

Общи условия

Активация на акаунт