Какво повече НЯМА да купя - 28

• 94 424
  • 731
  •   2
Отговори
# 720
  • SF
Въобще не ми харесва. И не ухае приятно. Ретро миризма на соц. тоалетно мляко. Чак толкова да хидратира, не забелязах.

# 721
Въобще не ми харесва. И не ухае приятно. Ретро миризма на соц. тоалетно мляко. Чак толкова да хидратира, не забелязах.

Най-вероятно си е характерния за Нивеа аромат. Да, от соца си е един и същ. Такава е миризмата и на бялата кутия крем със син надпис.

# 722
  • SF
Не е точно нивейския характерен аромат, ами едно по-гадно, старо. Мислех, че ще му свикна, но на фона на останалата ми козметика, не успях.

# 723
  • Deutschland
Аз имам в синята туба, баш типичния нивейски аромат. На мен ми харесва обаче.

# 724
Няма да повторя грешката да поръчам от obuvki.bg. Имам едни от deichman за 50лв, ами 3 години ги сцепих от носене не са мръднали! Факт че нехса супер добри, но обувки уж намалени от 200 на 120лв от obuvki.bg, на петото обуване ципа се скъса. Чакаш месец за обратна връзка след рекламация, имат телефон обаче няма кой да ти отговори.. Няма да повторя

# 725
Обувките от obuvki.bg са на супер много различни марки. Как може да се заклейми целият сайт, заради един чифт...

# 726
Заради неадекватната обратна връзка и трудното свързване със служител по телефон. За мен g-star да им се скъса цип на петото обуване това са обувки менте, които предлага въпросният търговецът. Ще изчакам да видя как ще приключи кореспонденцията по имейл и ако не съм удовлетворена от резултата, ще прикача и имейлите, не само тук, ами във всички социални мрежи. Ще им простя, ако се светнат да се държат професионално и с уважение към клиента, който е пръснал сума пари

# 727
  • София
obuvki.bg ме отказаха преди няколко години заради обслужването. Толкова е трудна комуникацията, че ти се отщява.

# 728
И аз се отказах от тях. То докато ти пристигнат обувките, им минава сезонът.

# 729
Много трудни са за контакт. Бях им много ядосана, бях си поръчала едни сандали на супер цена, които не пристигнаха. Писах, звънях, никаква реакция. Накрая написах в имейл, че ще им пиша всеки ден, докато получа смислен отговор. Накрая отговориха, че са пратени в друга държава и няма да ги получа. Това беше колкото да ср отърват от мен. Поисках ваучер за намаление заради безобразното отношение. Пратиха ми, като условието беше да се използва в кратък срок (примерно  месец или две седмици беше) и само за ненамалени артикули. Тоест - нищо. Намалените артикули излизаха по-евтино без ваучер. Така или иначе не го ползвах и повече не съм пазарувала от тях. Иначе имам добри попадения, които нося с години.

# 730
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Като помня преди има няма три, четири години в офиса на куриера беше пълно само с кутиите на обувките. Сега няма нищо, много влошиха обслужването, тъпия бот не върши никаква работа, цените не са ниски, качеството идея нямам вече как е. То просто няма смисъл да пазаруваш оттам.

# 731
Не бих препоръчала и закупила отново нищо от Muse Cosmetics. По принцип избягвам такива брандове, рекламирани навсякъде от всеизвестни и безизвестни инфлуенсъри, но по Коледа бяха пуснали кутии на добри цени и реших да дам шанс. Взех околоочен крем, розовата почистваща пяна 2в1, масло за устни - tropical sorbet и хидратиращия крем за лице. С всяка опаковка имаше някакъв проблем(дефект). Всички продукти миришат ужасно! Гланца тече, няма никаква пигментация, не хидратира, просто стои лъскаво на устните като след ядене на мазна баничка. Известно време им давах шанс, но няма никакъв ефект от продуктите. Някаква мъка е да им изтърпиш аромата. При натискането на помпичката на измивната пяна всеки път засяда и трябва на ръка да я издърпам и пак да натисна, за да излезе продукт. Хидратиращия крем го натисках около 50 пъти, за да излезе нещо от него, почти реших, че са ми пратили празен докато не излезе крем. Опаковката на околоочния е развалена. Трябва по същия начин като с крема за лице като натиснеш отдолу да излиза пълнителя и след това с натискането на помпичката да излиза и продукта. При мен без натискането на това “езиче” отдолу, пълнителят си се плъзга и излиза сам като го наклониш и пада.

Общи условия

Активация на акаунт