Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 902
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 050
При мен също работи нормално приложението.

# 1 051
  • Козлодуй
и при мен понякога се налага да го преинсталирам защото не може да се отвори

# 1 052
  • София
Няколко пъти го преинсталирах, не става, не мога да го отворя.

# 1 053
  • Буркина Фасо
смени браузера

# 1 054
Това е приложение, няма общо с браузер. Моля за малко техническа грамотност. Имам чувството, че някои хора пишат постове за статистиката да се трупат мнения. Ни в клин, ни в ръкав са изказванията.
Колко пъти да информирам модератор не знам.
 Към съфорумката - вчера и при мен не работеше приложението. Изписваше нещо от сорта на “сървърът е претоварен, моля опитайте по-късно” и го зарязах. Днес си работи нормално, нищо не съм му правила. Пробвай пак по-късно.

# 1 055
Няколко пъти го преинсталирах, не става, не мога да го отворя.
Проблемът е персонално в телефона. Повечето такива не могат да се решат през БГ мама, а на живо от познати.

Скрит текст:
В офиса на мобилните оператори и в сервизите не вярвам някой да му се занимава. Има ли някой покрай вас със същият модел телефон да пробвате. Може да пробвате и на друг модел само за спорта за да видите дали регистрацията ви не куца нещо.
Най-безболезнено е да изчакате да пуснат поредна по-нова версия. Възможно е да е генерален бъг за конкретен модел телефон. Тогава ще се хабите на празно. Когато и в по-нова версия проблема остане трябва да се мсили.
Не сме врачки да познаем какво се е зацапало. Пробвайте през WiFi на магазина. Повечето имат. Вероятно няма да помогне. Мога да предположе, че изтриване на кеша и данните за конкретното приложение преди деинсталирането няма да помогнат. Почистване на излишните файлове с някаква помощна програма също.
Остава ресет на телефона, но не съм сигурен дали искате да си го причините.
Неудобно е да диктувате тел номер на касиерките като пазарувате всеки път и през браузер да си активирате купоните, но това ви остава докато не намерите решение.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 07:17 от netman71

# 1 056
Здравейте! Прегледах последните страници,  но не видях да е коментирано. При нас, в Сливен, от около десетина дни изчезна сладоледа без захар на Gelatelli. Знаете ли, дали е спрян от продажба или е така само при нас. Питах служител,  но не знаели.

# 1 057
  • София
netman, точно при нова версия се получи. Преди това си работеше без проблем. Всичко, което си описал пробвах 😁, здраве да е, благодаря!

# 1 058
Здравейте! Прегледах последните страници,  но не видях да е коментирано. При нас, в Сливен, от около десетина дни изчезна сладоледа без захар на Gelatelli. Знаете ли, дали е спрян от продажба или е така само при нас. Питах служител,  но не знаели.
Как изглежда този сладолед без захар?

# 1 059
  • Буркина Фасо
Как изглежда този сладолед без захар?
може би така

# 1 060
Протеиновия сладолед без захар не е в ПА.
Беше на брошура преди 2 седмици.

# 1 061
В Лидл има ли безглутенови бисквити?

# 1 062
Сигурна съм, че е коментирано, но не бях на такава вълна и не знам какви бяха отзивите. Комплектът за маникюр заслужава ли си?

# 1 063
Ел. пилата си работи доста добре, на мен обаче ми стои голяма и тромава за работа в ръката. Опитът ми е само с естествени нокти, ако и да са доста твърди моите, за гел не знам как ще се държи че там работят на по-висока скорост май. За моите е екстра, за педикюр също не мога да се оплача от големите накрайници, поне за мен са удобни.
Освен размера, това което не ми допада е че няма и индикация за скоростта на която работиш в момента, буквално само зруми различно но иначе няма по какво да прецениш.
Ако не те бъркат тези неща, си е прилична пила за тези пари, предвид и 3те години гаранция.

# 1 064
Ето този е, има три вкуса - ванилия, шоколад и солен карамел

Общи условия

Активация на акаунт