Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 784
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 420
  • Mediterraneo
Вчера бях приятно изненадана от един нов за мен начин за предлагане на поувяхнали , но годни за консумация продукти от плодове и зеленчуци. В една голяма мрежа бяха сложили: 2 кутии черни черита, 3 големи ябълки, 2 пъпеша различни сортове. Всичко беше в добро състояние. Не знам дали по принцип има такъв микс не намален, но беше изгодно( за разлика от повечето продукти вече...)
Скрит текст:

При нас тези пакети са големи хартиени торби, между 3 и 5 кг съм засичала, цената им е 3 евро. Винаги са в добро състояние плодовете и зеленчуците и има голямо разнообразие. Напр. 5 портокала, 2 ябълки, 3 домата, праз, краставица и пр. Редовно вземам, когато улуча да има налични.

# 421
Скрит текст:
Дразни ме,когато касиерките гледат на парите (столевките) сякаш са фалшиви.
Преди няколко дни имаше тв репортаж за засечени много добри фалшиви столевки, та затова предлагам проверяват точно тях по-обстойно.

Мъжа ми се оказа с фалшива двайсетачка преди няколко дни. Обмениха му е я банката, но все пак е неприятно.

Интересно, че са я обменили. Преди доста години внасях някаква сума в банката и хванаха една фалшива двайсетачка. Конфискуваха я, направиха специален протокол, записаха ми всички данни, само пръстови отпечатъци не ми взеха. И така хем се оказах с 20 лв. по-малко, хем с досие в банката.

Да, точно това е протокола, през който е минал и той. Само, че в магазин не му взеха парите, заради съмнение, че са фалшиви. И той сам отиде да ги предаде в банката, в която има сметки. Уведомен е, че може да бъде потърсен вбъдеще с въпроси за проследяване на пътя на парите.

Скрит текст:
Отзиви за този вентилатор?
Предполагам, че е върнат продукт, защото нямаше цена и беше опакован с тиксо.
Та ако знаете и цената каква е?

[img width=
600 height=338]//cdn.bg-mamma.com/2piT/HnVu8.jpg[/img]
Здравейте, видях го и аз днес, имаше няколко бройки в 2 различни цвята, а цената беше 99.99лв. Може да го видите в брошурата, която беше до днес. Всеки път като го пуснат се чудя дали да не взема и така си оставам само с чуденето.
[/quote]

О, ясно. Не бях гледала брошура. И не го бях виждала до днес. Ще чакам да събера отзиви до следващото пускане. Благодаря ви!

# 422
  • shumen
Аз винаги си проверявам касовата бележка,защото са ме лъгали.Опитвам се да науча и детето на това.

# 423
Здравейте,
Тази прахосмукачка някой дали си я е купил? Дали дърпа и става за косми от домашни любимци, за кола..

https://www.lidl.ie/p/silvercrest-20v-cordless-handheld-vacuum-cleaner/p10047444
добра е, но тук пак ни цакат "с топла бира"

# 424
Малко control freak от моя страна, но още докато пазарувам или докато чакам на касата си пресмятам продуктите, и винаги гледам екрана, докато прибирам покупките 😃

# 425
  • Велико Търново
Сноши купих от маслините ХХЛ в едни по-различни кутийки от пластмаса са. Всъщност ги забелязах първо заради опаковаката и реших да върна тези които съм взела, а грабнах ХХЛ-ските. С т р а х о т н и! Толкова вкусни маслини от години не бях опитвала.  Препоръчвам ги!
Имам следното питане - в Лидл има ли вафлички тип Knoppers, но без шоколадовото дъно (без да са тунквани отдолу)? Или аналогични лешникови вафлички - хрупкави, с плътен крем и парченца лешници, но без шоколад?

# 426
Здравейте,
Тази прахосмукачка някой дали си я е купил? Дали дърпа и става за косми от домашни любимци, за кола..

https://www.lidl.ie/p/silvercrest-20v-cordless-handheld-vacuum-cleaner/p10047444
добра е, но тук пак ни цакат "с топла бира"
Там е на промоция, иначе разликата е по-малко от 2 евро, не е нещо драстично. Прощавам им транспортните разходи.

# 427
  • Бургас
Тези вафлички са много хубави и не са тунквани.

# 428
  • Велико Търново
Точно като тях, но без шоколадовото дъно. Нещо като Хануата на фереро търся, но и тях не намирам.

# 429
  • София
Таванния вентилатор - миналата година взехме същия от Кауфланд. Предполагам, че са подобни в двата магазина.
С голям зор го монтирахме - ел. техник/с наранен крак/ даваше мъдри указания от дивана, ММ действаше на стълба.  Уж всичко беше точно, но като решихме да го включим  се чу едно "Пук", леко присветна и не помръдна. Свалихме го, завлякох го в Кауфланд за рекламация. Докато служителката описваше повредата ми сподели, че този вид не били мощни. Имало други с 3 лампи, но рядко ги пускали. Тя имала такъв и е доволна.
Иначе не са го ремонтирали, върнаха ми парите, май около 85 лв. струваше 2024 г.

# 430
  • Бургас
skk007,, вафличките нямат шоколадово дъно, барчетата имат
Иначе само с крем и лешници като Ханута май не съм срещала.

# 431
  • София
Точно като тях, но без шоколадовото дъно. Нещо като Хануата на фереро търся, но и тях не намирам.
Няма в постоянния асортимент, но понякога пускат. Ако видиш, че комплектът е от 12 броя, а не от 10, обикновено са без шоколад. Последния път бяха с по-светла опаковка от показаната, а в брошурата бяха сложили сините.

# 432
  • Велико Търново
Отивам да ги тествам днес следобед и дано намеря моите. Чувствам се като бременна вече само ми се дояжда това- онова и все не уцелвам каквото си представям.

# 433
Тази прахосмукачка 20 v не е ли слаба?Аз връщах преди 2 години май една 45 вата-нищо не смучеше...

# 434
20V е волта, а 45W е ватове, друга мерна единица.

Общи условия

Активация на акаунт