Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 263
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 855
Машината за сладолед на SilverCrest става ли? И знаете ли каква й е цената, защото в магазина бяха пропуснали да сложат цена?
Благодаря предварително Simple Smile

# 856
Инфо таговете са малки иконки, които излизат в списъка с бележки.  Показват дали са ползвани купони или e връщан продукт. За сега май няма опция сами да си добавяме таг.
Скрит текст:
Пример:
Скрит текст:
Благодаря! Помислих, че може и ние да си добавяме тагове. Поне така, както е написано (не е новост да се отбелязва кога е използван купон или е имало връщане), очаквах друго.🙂
Дано да има такава функция в бъдеще или поне са върнат търсачката в касовите бележки.
И аз останах разочарована. Надявам се се да върнат търсачката. 🤞

# 857
  • София
Моята лента за август е 60-130- 250 лв
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 22:49 от lite16

# 858
Моята лента е 130-350-600 от сума ти време. Все ми е тая, щото като гледам, средноаритметично връзвам около 215 лв./месец от началото на годината. Лидл ми е основен магазин, от него купувам и алкохола и кафето. Това, което ме дразни е, че непрекъснато ми пробутват сладолед в наградите за ниво, а аз такова ям веднъж на високосна. До второто ниво никога не стигам. Нерде 215, нерде 350 Joy

Утре ще сменя филиала, да видя има ли нещо интересно в големите. Че клаустрофобия получих Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 859
Ако лентата, за която говорите е Лидл плюс купон или подобно, аз не ползвам такова нещо, но е за 600 лв. Обаче ми направи впечатление, че имам 4 покупки за месеца и всяка скреч карта след покупката е "Опитайте отново". Иначе взех пушена сьомга 220 гр. и беше ок, кори Нори, изостанали от азиатската седмица, оризов оцет, крема сирене и авокадо на промоция. И си спретнахме едно суши изцяло с лидълски продукти. Имах си уасаби и джинджифил от преди, както и ориз за суши, който все по-рядко намирам в Лидл.

# 860
В Кауфланд има ориз за суши в редовния асортимент.

# 861
В Кауфланд има ориз за суши в редовния асортимент.
Благодаря! Фен съм на Лидълския, с него и със затворени очи го правя и е супер, знам си пропорциите и какво да очаквам. Защо не съм се запасила, не знам. Преди по-често го пускаха, сега трябва да го дебна. На  Кауфланд на Крина ли е или собствена марка?

# 862
На тяхната марка е в Кауфланд. К класик или К Asia. Предполагам, че ще е аналогичен на лидълския.

# 863
  • Sofia
И лидълския и на крина ги правя по рецептата на Крина и нямам грешка.

# 864
И лидълския и на крина ги правя по рецептата на Крина и нямам грешка.
При Крина нямам добри впечатления, за това питах. Може би въпрос на навик, но не го уцелвам толкова добре като при Лидл. При Лидл пропорцията е супер и няма грешка. Не се разкашква и при подправяне. Зърната са достатъчно набъбнали и сварени, но цели.

# 865
# 866
Благодаря за брошурата.
Искам да питам дали някой има и може да услужи с купон за отстъпка за слънцезащитните им продукти?

# 867
Оффтопик съм, но да знаете, че замразените кроасани с масло от Кауфланд НЕ стават. Аз ли нещо сбърках, уж се надигнаха, но вътре си остана на неразслоено, мазно тесто. А ми трябваха за повод. Подбрах няколко кифлички, другите заминаха в кофата...

# 868
Дали са ми купон за пуричките, които много харесваме вкъщи и често се купуват. Само че не знам защо спряха зелените с фъстъчен крем, бяха ми любими. Като видях картинката се зарадвах, че са ги пуснали, но уви.

# 869
Здравейте! В новата брошура виждам таблетки за съдомиялна Bingo. Някой ползвал ли ги е? Мнения?

Общи условия

Активация на акаунт