Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 239
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 885
Множко са ми 9 кафета, но за 2-3 семейства ако се комбинират, си е оферта.

# 886
Изобщо не са ми много кафетата, за у дома, за офиса и ще си имам за известно време. Това кафе от кога е , защо ми се струва , че беше миналата седмица и аз го пропуснах?

# 887
Изобщо не са ми много кафетата, за у дома, за офиса и ще си имам за известно време. Това кафе от кога е , защо ми се струва , че беше миналата седмица и аз го пропуснах?
Има остатъчни количества, при нас го има на мястото със стари промоции.

# 888
Те не са много ако се пие редовно кафе, дори и да не сте много хора. Дори само за себе си бих се замислила ако беше само количеството въпросът. Дали ще ги купиш наведнъж 9 пакета или един по един - нали не смяташ че следващите ще са от по-скорошна реколта или дори просто по-скоро изпечени? Grinning Просто ще са стояли да чакат в някой склад, вместо примерно в килера ми. Сума си е наведнъж, но ако ще го купиш и иначе същото кафе, абсолютно си струва.

# 889
  • При децата ми
На мен това кафе не ми харесва. Киселее ми и ми е горчиво. Преди време го пиех с наслада, но сега не.
Виж, ако беше "Коста" кафе, със сигурност бих се замислила и бих купила.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 10:15 от Moderator (Bubanka)

# 890
Минах днес през Лидл и доволно напазарувах - боровинки, малини, грозде, авокадо, котидж, моцарела.

От торбичките с плодове и зеленчуци, които коментирате, нямаше нито една.

Динята дали е хубава? На 59 ст, българска, но не взех, че бях пеша.

# 891
  • Пловдив
Минах днес през Лидл и доволно напазарувах - боровинки, малини, грозде, авокадо, котидж, моцарела.

тези първите бяха намлени или...?

# 892
Шоколадовата торта на "Амбелино" вкусна ли е? Веднъж взех "скалички" на тази фирма,но бяха зле...

# 893

тези първите бяха намлени или...?
В седмичната брошура са.

# 894
Шоколадовата торта на "Амбелино" вкусна ли е? Веднъж взех "скалички" на тази фирма,но бяха зле...
Не. Ужасно, ужасно накъртващо сладка.

# 895
Някакви отзиви за гофретника?

# 896
Някакви отзиви за гофретника?
Имам го от няколко години. Купих го с идеята да правя гофрети и тостер сандвичи за детето за училище. Доволна съм, че ми върши работа за това, за което го купих. Гофретите стават малко бавно, но за закуска за двама души не е проблем. За по-голяма фамилия, може да е тегаво чакането.

# 897
Ето и днес същата работа с тези мрежи за 5лв. Този път снимах, но на снимките не се вижда реалното им състояние.
Скрит текст:

То даже и аз първия път като ги видях, въпреки че са много, мислех да взема, ама само ги повозих в количката и ги върнах, че чак като се вгледах видях колко са зле.
Иначе патладжана и тук в някои мрежи присъстваше, както писаха и други. Явно са от една доставка и са завехнали едновременно. Имаше и броколи, ама и то почти съвсем "изрусено" станало...Joy

Не знам защо просто не свалят малко цената на краставиците и бананите и да не генерират толкова "фира", ама пуста алчност...

# 898
Някой случайно да има купон за тази котешка храна?
Скрит текст:

Иначе в нашия филиал дори няма такива пакети/мрежи, май само веднъж съм виждала досега.

# 899
Имам за тази, ако някой желае. Нямам котка, но купувам за бездомните ми приятели и не се сърдя на талона. Заредих се от затварящ зоо магазин и ми е излишен.
Скрит текст:
[spiler]

Общи условия

Активация на акаунт