Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 036
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 960
Някой има ли трудности с инсталирането на новата версия на приложението или само при мен е проблема?

# 961
  • Буркина Фасо
аз нямам.

# 962
Другата седмица ще е италианска и се почват пособията за у-ще.

# 963
  • Sofia
Да похваля агнешките котлетчета от Лидъл. В къщи са много на почит. Онзи ден взех една тарелка и днес реших да взема още една, но минах да видя и Кауфландските. Ами какво да ви кажа - като сдъвкани и изплюти изглеждаха. Смачкани, безформени, почернели. Лидълските - свежи, добре оформени, подредени. Ще мина за още една тарелка, ако има останали.

# 964
Купих батерии копче от Лидл. Не помня от колко броя е опаковка и в нея 2 или 3 батерии са. Снощи слагам последната и се оказа, че се е изтощила. Случвало ли ви се е на вас и на какво се дължи? Останалите бройки не съм ги отвяряла.
Сега се чудя пак ли да купя комплект от няколко броя или да си взема 1 бройка и като свърши нова. По удобно е като са повече, но ако свършват така няма смисъл

# 965
Monadirs, как ги приготвяш?
Морковелка, а срокът на годност на батериите видя ли го, да не е изтекъл? Случвало ми се е, да, но много рядко и при минал или почти минал срок на годност.
Къде стоят майинезите в пластмасовите кутийки?! Или са ги отлистили? Не можах да ги намеря...(Веднъж да реша да купя майонеза...🤭)

# 966
Майонезата е със сменено място, затова не я намираш. Последният път и аз я търсих много време 😆. Във вашият магазин май вече беше на стената където са сладоледите в началото или по средата на реда. Тя и в Кичука май е вече на тази стена. Скоро не съм ходила обаче, може и пак да са и сменили мястото.

Срок на годност изобщо не съм се сетила да им гледам на тези батерии

# 967
Тези хора са полудели.😂 Никога нямаше да се сетя да я търся точно там! Иначе вярно че там са и яйцата, ама все пак...😃

# 968
Последният пък и аз обходих 3-4 пъти от единият до другият край хладилната витрина където знам, че трябва да е и не я виждах. Викам си, възможно ли е да не я виждам 😄. После реших, че е със смесено място и търсих по другите витрини, като се отказах я видях случайно.
Кутийката още стои в хладилника накрая сигурно ще я изхвърля.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 02:22 от Morkovelka99

# 969
Всеки път като разместят съм същата, за всяко нещо по 3 обиколки правя Grinning Напоследък не ходя често в Лидл но и преди като ми беше редовно пазаруването там, си беше същото - решат ли да разместват, вече си мисля че нарочно го правят да не оставиш място неогледано докато си напазаруваш Grinning

# 970
И аз това се чудех, възможно ли е да не я виждам.😂 После огледах къде може да е разместена, но се отказах почти до мястото, където са я преместили...И яйцата след преместването им на новото място най-редовно ги пропускам и купувам от другаде.☺️

# 971
  • Sofia
Агнешките котлетчета стават перфектни за 10-13 Мин с обръщане в еърфрайъра. Само ги овкусявам 20-30 Мин преди това. Ще станат и на грил тиган и във фурната. Не им трябва много време а стават едни сочни с хрупкава коричка...  Малкия само пита за тях и ги превъзнася.

# 972
# 973
Искам да похваля тези форми, пускаха ги около Свети Валентин. Идеални за фрайъра (моят е тип фурничка), много често ги използвам:

Така изглежда в чинията:

# 974
Долчи, ко туй нящо?
Мяза на омлет....

Общи условия

Активация на акаунт