Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 823
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 360
От рулетката ми се падна: мини кроасани с масло 4бр. на цената на 3.
35ст. далавера. Хахаха

# 361
  • вкъщи
Днес видях нов течен перилен за бебешки дрехи на Формил. Някой изпробвал ли го е?

# 362
На мен от рулетката ми се падна спагети с % отстъпка и на самия купон беше уточнено, че е за 1 бр.
Та предполагам ,че на самата снимка на купона си пише.Ако не е упоменато, че важи само за 1брой значи може да се вземат повече 😉

# 363
Здравейте,
Тази прахосмукачка някой дали си я е купил? Дали дърпа и става за косми от домашни любимци, за кола..

# 364
Благодаря на всички за съветите за размера на чаршафите с ластик! Размер 140-160 Х 200 пасна идеално на нашия матрак с 20 см. височина. Не се е свил при пране.
Комплектите от сатениран памук също са супер. Изпрах ги, не пускат цвят и нямат други поражения. Доволна съм много. Фен съм на турския текстил за спално бельо и бях малко скептична, но тези ми харесват много. Доста плътни са и с перлен отенък. Взех син и бял комплект.

На мен, за сметка от 150 лв., рулетката ми даде -49% отстъпка от баничка със сирене и спанак. Не пише да е за един брой.
ПП: Забелязвам, че все по-рядко пазарувам в Лидл. Обикновено отивам за нещо конкретно като чаршафите и още 3-4 неща, които взимам само от там. Но за редовен пазар не. А преди не беше така и го предпочитах...

# 365
  • гр.София
Изключително сладка диня уцелих, от тези на 60 ст килограма ( има още поне два вида дини при нас), и е тънкокора.
А се възмутих ,отидох за кочани царевица- но и за прасета не става.

# 366

ПП: Забелязвам, че все по-рядко пазарувам в Лидл. Обикновено отивам за нещо конкретно като чаршафите и още 3-4 неща, които взимам само от там. Но за редовен пазар не. А преди не беше така и го предпочитах...
Това стана откакто вдихнаха цените главоломно.

# 367
Изключително сладка диня уцелих, от тези на 60 ст килограма ( има още поне два вида дини при нас), и е тънкокора.
А се възмутих ,отидох за кочани царевица- но и за прасета не става.
Вчера взех 15 кочана, че сме доста хора. Супер си е.

# 368
Аз също съм ограничила пазаруването. Днес е 19 юли, а от началото на месеца имам натрупани 36 лева в лентата Joy

# 369

Това стана откакто вдихнаха цените главоломно.
И това, но и плодовете и зеленчуците, например, вече не ми харесват. Голяма част от асортимента го няма, а и с тази реорганизация на магазините през няколко месеца, хабя по половин час да се ориентирам кое къде е. Купоните да не говорим колко са смешни.

# 370
Плодове и зеленчуци по това време купувам от пазарите или от селата.

# 371
  • София
Значи не съм само аз Grinning. До преди 2-3 години не признавах друг магазин за хранителни стоки освен Лидл, и месото беше супер и плодовете и зеленчуците, но ме отказаха със завишени цени и рязко спадане на качеството на продуктите.

# 372
Онзи ден в гръцки Лидл плодовете и зеленчуците бяха 100% брак, отврат. Една тиквичка, една краставица не можах да избера. Цените - по-високи от нашите.
Но да, Лидл не е място за плодове и зеленчуци.

# 373
  • София
На мен от рулетката ми се падна спагети с % отстъпка и на самия купон беше уточнено, че е за 1 бр.
Та предполагам ,че на самата снимка на купона си пише.Ако не е упоменато, че важи само за 1брой значи може да се вземат повече 😉
Интересно! Нали само продукти от пекарната се падат? Как така спагети? Да не би да са от миналата седмица, когато се триеха скреч карти? Тогава наистина са за 1 брой. А на баничките, кроасаните и хлебчетата, които се падат от рулетката, не пише брой и явно може и по повече да се взимат.

По повод на броя продукти се сетих, че на тези с намалените цени за целия месец не пише нищо. Обаче на касата служителката ми каза, че не бива да превишават 10 броя. Не знам доколко е вярно. Не съм взимала големи количества.

Има ли начин да се разбира предварително дали някой магазин излиза в ремонт? Например съобщение в сайта им или във фейсбук? Аз пазарувам дребни неща като пешеходец. Когато излизаме с колата, правя такъв маршрут, че да минем и за по-обемисти неща. Вчера се ядосах много, защото попаднах на затворен за ремонт магазин. След това мърморкото ме побърка, че искам да отида и до втори магазин и съм стояла вътре цели 20 минути! Simple Smile

# 374
  • София
Днес се връщам от Гърция, може би просто на такъв Лидл сте попаднали, в този в който ние пазарувахме беше ок плод зеленчука. Цените на месото в Гърция винаги са били по-високи, сирене и другите млечни продукти са като в България. Шоколад и кроасани са по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт