Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 734
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 495

От ляво на дясно.
Кремообразен но не е гъст и не оставя следи, въпреки високия фактор.
Прозрачен като вода, не знам колко пази.
Много лек за лице слагам на детето.
По гъст, по тежък.

# 496
Да, вярно, на единия спрей пишеше, че е invisible. За този отляво се чудех дали оставя бели следи? И само на този с фактор 30 ли пише, че е охлаждащ?

# 497
Да, вярно, на единия спрей пишеше, че е invisible. За този отляво се чудех дали оставя бели следи? И само на този с фактор 30 ли пише, че е охлаждащ?
Най левия ми е нов, буквално 2 пъти сме го ползвали. Не оставя следи, сравнителнo течен е  в сравнене с дриги, нивея примерно.
За охлаждащ, в този ценови диапазаон не очаквай много.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 08:58 от So Lucky*

# 498
Благодаря! А този тип слънцезащитни продукти се нанасят само с впръскване или после трябва и да се размазват с ръце? Винаги съм се чудела...😊

# 499
Благодаря! А този тип слънцезащитни продукти се нанасят само с впръскване или после трябва и да се размазват с ръце? Винаги съм се чудела...😊
invisible този 30 ти фактор само се пръска по тялото, а най левия се маже.

# 500
# 501
Подарявам. Валиден още 4 дни. На л.с. 🤞🏻🩵
Скрит текст:
Скрит текст:

# 502
Оризовият оцет става ли за стандартни зеленчукови салати?
Все се каня да взема, но се чудя какво да го правя.
Онзи ден видях в магазина и някакъв оцет Юзу. Стори ми се интересен, но и него се зачудих какво да го правя.
Китайско не готвя, освен в салати къде другаде могат да се влагат тези оцети?

# 503
Супер бяха маратонките! Много удобни.😃
При нас има щанд с преценени стоки точно до пекарната (в нашия филиал след пекарната няма място, защото там трябва да ги сложат буквално пред опакованите хлябове). Там слагат всякакви преценено стоки - зеле чуци и плодове, печива, разни пакетирани стоки...Не съм виждала такива кашончета, а предимно плодове и зеленчуци, които са пожълтели, загнили и в доста лошо състояние. Често и на -50% не си струват...
Лошото е, че в нашия филиал махнаха "клошарската" количка на колелца с намалени стоки и от доста време редят стоките със стикер на по-горни рафтове (като промо продуктите). Неудобно е според мен.
Може ли мнение за слънцезащитните спрейове с фактор 30 и 50? Тези, които приличат на дезодорант? На единия пише, че е прозрачен, а на другия май само пише, че не е мазен, та се чудя дали вторият оставя бели следи? Също така, май на единия пишеше, че е без октокрилен, а на другия не успях да видя.
Слънцезащитен спрей без бели следи взех, на него пишеше спорт. Взех го за градски условия да се пръскам, но по стечение на обстоятелствата го ползвах на плажа - супер мазен. Това няма как да се ползва в градски, вярно, без бели следи беше.
Този, дето пишело немазен, не съм го видяла.

# 504
Аз правя пилешко в сладко- кисел сос с него

# 505
Аз правя пилешко в сладко- кисел сос с него
Като не съм имала обикновен оцет, инцидентно съм слагала оризов на салата. Разлика не виждам, но аз обожавам кисело и мога да си сложа два вида оцет и лимон заедно. Laughing
Искам да похваля сухия шампоан за брюнетки и големия лак за коса с фиксация 3 на Cien. Вече два или три пъти купувам и съм много доволна. Успешно заместват по-скъпи марки и цената все още е повече от изгодна.

# 506
Ходих за сладолед , огледах цените , всичко е поскъпнало много. Зеленчуците и плодовете са с доста по-високи цени от други места. Нека си говорят , че няма увеличаване на цените , заради влизането в еврозоната. Харесвам го магазина, но сега си погледнах лентата за този месец - 34,27лв.

# 507
  • Пловдив

Някой дали има отзиви за прахосмукачката от миналата седмица

# 508
Тази сутрин ходих да си взема от цветята, които са от четвъртък. Направи ми неприятно впечатление, че в 8.30 все още не бяха заредени. Оказа се, че не само цветята не са изкарани по щандовете - служителите бутаха палети и зареждаха докъм 9-9.30. За мен е недопустимо зареждането да се случва по време, когато има клиенти. Липсваха продукти по рафтовете /тепърва щяха да ги редят/, а и в нашия филиал е сравнително тясно между редовете и на практика не можеш да се разминеш с палетите...

# 509
Тази сутрин ходих да си взема от цветята, които са от четвъртък. Направи ми неприятно впечатление, че в 8.30 все още не бяха заредени. Оказа се, че не само цветята не са изкарани по щандовете - служителите бутаха палети и зареждаха докъм 9-9.30. За мен е недопустимо зареждането да се случва по време, когато има клиенти. Липсваха продукти по рафтовете /тепърва щяха да ги редят/, а и в нашия филиал е сравнително тясно между редовете и на практика не можеш да се разминеш с палетите...

Според вас в магазините, в които няма нощна смяна как тогава да се случва зареждането на стока? Имате ли представа колко неща се вършат преди да влезнат клиентите и в колко часа рано сутрин персонала започва смяната си?

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 18:22 от Jubel

Общи условия

Активация на акаунт