Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 758
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 480
Много отдавна беше 3,99 (редовна цена). Може би това е било цена от някаква промоция. Първо беше 4,99 лв, после 5,99 лв, след това и 6,99 лв...🤨

# 481
Последно съм го купувала преди 2-3 месеца, беше си 6.99 и тогава. На всичко що е шоколад и какао се вдигнаха много цените, по целия свят а не от нашите абсурди тукашните...

# 482
Аз на червения пипер на прах така реагирах. Ще готвим без пипер. Laughing

# 483
Вярно е това с какаото в световен мащаб. От повече от година, всичко с какао е много скъпо. Навсякъде. Има недостиг на суровината. Червеният пипер поне трябва да е от чушки, ама ей на-радваме се на чушки на промоция за 4 лв. лятото...

# 484
Кафето осбъдихме ли, и там надценнката е добра.

# 485
И кафетата поскъпнаха навсякъде, за щастие не в мащабите на какаото но пак доста.

# 486
Тази вечер имаше доста намалени ПиЗ за 5лв и то в добро състояние. Заради високите цени явно често ще се наднича и в този "клошарски" ъгъл...
Скрит текст:

Аз взех това последното. Освен видимите пъпеши и краставици имаше и авокадо, ябълки, нектарина, мандарина, корнишони, картофи, микс чери домати. Днес от пазара взех 5 кайсии за 2лв...така че съм доволна от този сбирщайн....

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 13:38 от denyil

# 487
Тази вечер имаше доста намалени ПиЗ за 5лв и то пак в добро състояние. Заради високите цени явно често ще се наднича и в този "клошарски" ъгъл...
Скрит текст:

Аз взех това последното. Освен видимите пъпеши и краставици имаше и авокадо, ябълки, нектарина, мандарина, корнишони, картофи, микс чери домати. Днес от пазара взех 5 кайсии за 2лв...така че съм доволна от този сбирщайн....
Добре изглежда реколтата. Grinning Аз не знам къде стоят тези стоки. Не, че влизам често в магазина де, но така опаковани не съм засичала. Че и за 5 лв.

# 488
denyil, много симпатично изглежда кашончето. Филиалът, в който ходя, е малък, не вярвам да нацеля такова нещо. Отделно, избягвам да пазарувам късно, откакто една вечер бяха оставили само касите на самообслужване и беше хаос тотал.

Аз всъщност и в Кауфланд така и не сварих от ония ПиЗ вечерно почти за без пари. Да не говорим, че последно съм ходила сигурно в оня, дето навремето купувах табуретки с твоя помощ. И маратонки за dolce Kissing HeartStuck Out Tongue Closed Eyes

# 489
Тази вечер имаше доста намалени ПиЗ за 5лв и то пак в добро състояние. Заради високите цени явно често ще се наднича и в този "клошарски" ъгъл...
Скрит текст:

Добре изглежда реколтата. Grinning Аз не знам къде стоят тези стоки. Не, че влизам често в магазина де, но така опаковани не съм засичала. Че и за 5 лв.
През ден съм в Лидъл и такова имАне и аз не съм засичала.
Ориентирайте ме, къде да гледам.

# 490
Находките стоят веднага след хляба( в магазина на Тодор Александров срещу пожарната). По стечение на обстоятелствата, в момента съм в този район и успявам след 20-21 да притичам на бързо.

# 491
  • София
И на "Искърско шосе" бяха веднага след хляба. По принцип там има един подвижен стелаж за преоценени зеленчуци и хляб. Обаче пакетът беше в мрежа, а не в кутия и не ставаше за нищо. Тези от снимките по-горе са наистина добри.

# 492
Аз съм на морето, но добре около хляба ще се озъртам.
Мерси мили дами!

# 493
Някой ползвал ли е този слунцезащитен флуид, отзиви?
И въобще слънцезащита за лице

# 494
Супер бяха маратонките! Много удобни.😃
При нас има щанд с преценени стоки точно до пекарната (в нашия филиал след пекарната няма място, защото там трябва да ги сложат буквално пред опакованите хлябове). Там слагат всякакви преценено стоки - зеле чуци и плодове, печива, разни пакетирани стоки...Не съм виждала такива кашончета, а предимно плодове и зеленчуци, които са пожълтели, загнили и в доста лошо състояние. Често и на -50% не си струват...
Лошото е, че в нашия филиал махнаха "клошарската" количка на колелца с намалени стоки и от доста време редят стоките със стикер на по-горни рафтове (като промо продуктите). Неудобно е според мен.
Може ли мнение за слънцезащитните спрейове с фактор 30 и 50? Тези, които приличат на дезодорант? На единия пише, че е прозрачен, а на другия май само пише, че не е мазен, та се чудя дали вторият оставя бели следи? Също така, май на единия пишеше, че е без октокрилен, а на другия не успях да видя.

Общи условия

Активация на акаунт