Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 761
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 465
А аз с друго питане - магазина на ул. "Боян Магесник" в София ще работи ли някога отново? В сайта на Лидл не съществува, а никъде не намерих друга информация ...
Моля за извинение, ако е споменато.

# 466
Не се води на Боян Магесник, а на Марко Бочар.

От сайта на Лидл:

От приложението:

# 467
Благодаря. Гледах в сайта на Лидл, но там в "Работно време" на магазините този липсва. Даже не си помислих, че трябва да си свалям приложението, за да се информирам....
Отново благодаря.

# 468
Няма защо. И на самия магазин имало уведомление, но аз съм го проспала, като съм ходила последно, и разбрах постфактум.

Бая дълъг ремонт ще е, в другия Лидл, в който ходя се хилеха, че щели космически кораб да го правят Joy

# 469
Здравейте, пъпешът Галия хубав ли е?

# 470
  • Козлодуй
Възглавницата е свита на рулца и като се развие се уголемява след опредено време - дали е удобна не зная Simple Smile

# 471
Здравейте, пъпешът Галия хубав ли е?
Да, хубав е!

# 472
Сега съм в Лидъл и има някакви завивки - нямам идея за качеството.

Скрит текст:

Аз имам от Лидл, прилича на тази, но не съм сигурна, че е същата. Уж беше лятна, но ние я ползваме зимата. Никак не в лоша и не запарява.  Гледайте какво пише като плътност, в зависимост от това какво търсите.
Извинявам се за двойния пост.

# 473
  • Mediterraneo
Трябва да го погледна соевия сос, но съм почти сигурна, че е на Кания.

# 474
  • София
Не следя брошурата сега и не знам кои възглавници са, но тези на руло принципно е трудно да прецениш какво ще е като краен резултат.
Обаче пускат едни полски които не са на руло , 19.90 бяха последно. Те, за моите нужди, са хубави. Не прекалено меки и не прекалено бухнали.

# 475
Rebel, полски или плоски?

# 476
  • София
Rebel, полски или плоски?
От Полша, полски.

# 477
Благодаря! Пише просто, че са от Полша или има и име на производител/марка? Да знам за какво да гледам.🙂

# 478
  • София
Благодаря! Пише просто, че са от Полша или има и име на производител/марка? Да знам за какво да гледам.🙂
В прозрачна найлонова опаковка са, отпред или лист хартия с информация, на него пишеше произведено в Полша. За Лидл са произведени, тяхната марка за текстил.

# 479
  • София-Младост
Какаото е станало 6,99. Хлъцнах като го видях. Защо имам спомен за нещо около 4 лв. Или и спомените ми не са това, което бяха?

Общи условия

Активация на акаунт