Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 762
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 450
Много ви благодаря! Ще опитам и лъкчетата и конец, като мисля, че този конец в това, което търся!

# 451
  • София
Моля за мнение дали сушито им е добро - като качество и цена. Само от тяхното съм яла и ми харесва, но не разбирам особено. Излиза около 26 лв./кг, т.е. 4,80 за 180 г

# 452
Моля за мнение дали сушито им е добро - като качество и цена. Само от тяхното съм яла и ми харесва, но не разбирам особено. Излиза около 26 лв./кг, т.е. 4,80 за 180 г
Аз суши си правя с продуктите от азиатската седмица. Най-важен ми е оризът, който доста успешно се справя със задачата. Корите също са супер. Готово не бих си взела от щанда, но може и да е хубаво.
Аз искам да похваля чопъра с миксер. Имам същия комплект от Лидл, но от преди 7-8 години. Много добре се държа, но много се износи. Малко тежичък, но не ми пречи. Новият също е стабилен, за цената си е супер. Надявам се и той да ми служи толкова години.

# 453
  • София/Севлиево
На мен ми харесва сушито им,купувам си от време на време,но то в нашия град няма откъде другаде да се купи.И все пак ми е по вкуса.

# 454
В най-общи линии - става.
Купувам понякога, когато ми се яде. Но предполагам много естети ще му се възмутят. Само че за тази цена на мен ми е окей да си начеша крастата, ако ме мързи да си направя.

# 455
На мен не ми допада. Освен, че е с икономични продукти, ми е и като преседяло.
Аз суши си правя с продуктите от азиатската седмица. Най-важен ми е оризът, който доста успешно се справя със задачата. Корите също са супер. Готово не бих си взела от щанда, но може и да е хубаво.
Отдавна се каня да си направя в къщи, взела съм и някои продукти- ориз, кори, бамбукова постелка. Оризов оцет предполагам слагате? От къде сте го купили? Нещо друго по специфично?

# 456
Още един глас "за " сушито от Лидл - любимо ми е това със сьомга и черен сусам.
Иначе е пипкава работа да си го направиш вкъщи. Аз слагам соев сос на ориза, макар че имам и оризов оцет вкъщи.

# 457
На мен не ми допада. Освен, че е с икономични продукти, ми е и като преседяло.
Отдавна се каня да си направя в къщи, взела съм и някои продукти- ориз, кори, бамбукова постелка. Оризов оцет предполагам слагате? От къде сте го купили? Нещо друго по специфично?
Всичко взимам, по възможност, от Лидл. Ориз за суши (следвам указанията на опаковката точно), кори Нори, оризов оцет, уасаби, маринован джинфжифил. Бамбукова постелката ползвам такава за маса, че е по-голяма. Сушито правя с различни неща, но най-много се харесва вкъщи с пушена сьомга или риба тон, крема сирене, авокадо и краставица. Ако обръщате ориза отвън, печен сусам отгоре също е супер. На Лидл нещата от азиатската седмица винаги ги имам вкъщи. Соев сос също предпочитам на Каниа или от азиатската седмица. Бон апети! 😀

# 458
Възглавницата , която е тази седмица става ли? Скоро изхвърлих всички, които не ползваме ежедневно, че все бяха смотани. Сега нямам резервни и за гости. Та се зачудих за тази, която се предлага сега.

# 459
В сушито има твърде много ориз. Не знам дали е така по оригиналните японски рецепти...

# 460
  • Sofia
Има ли промоция тази седмица на олекотени завивки и на каква цена са?

# 461
  • Mediterraneo
Преди вземах от тяхното суши, но откакто се научих да правя, предпочитам продуктите им от азиатската седмица. Веднъж месечно си отяждаме, получава ми се чудесно, а продуктите им са супер. На една XXL седмица бяха пуснали литър соев сос, ММ се чудеше защо съм купила такова количество, сега се озърта кога ще пуснат пак( между другото, за първи път попадам).

# 462
Завивките ги пуснаха миналия четвъртък,цените не помня...

# 463
Сега съм в Лидъл и има някакви завивки - нямам идея за качеството.

Скрит текст:

# 464
Възглавницата , която е тази седмица става ли? Скоро изхвърлих всички, които не ползваме ежедневно, че все бяха смотани. Сега нямам резервни и за гости. Та се зачудих за тази, която се предлага сега.
И аз с това питане. И аз изхвърлих всички. И аз няма да каня гости Laughing

Общи условия

Активация на акаунт