Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 723
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 555
Като говорите за кафе, има ли друга марка освен Нескафе, която има безкофеиново инстантно кафе? Лидълско май не съм виждала.

# 556
Това с променящата се всеки ден цена на пуричките дали не е за КЗП?!
Съчувствам на работещите в такива вериги.
Относно кафето, някой даваше добър отзив за кафето на ДМ. Аз лично не съм купувала

# 557
Като говорите за кафе, има ли друга марка освен Нескафе, която има безкофеиново инстантно кафе? Лидълско май не съм виждала.

В ДМ има тяхна марка.

# 558
Редовно се прецаквам с чипс Рафълс, мега пак. Пише ми 3,90 (например, не помня точната сума), вземам и на бележката излиза 6лв. Върху това също трябва да поработят. Да си подготвят намаления етикет, но да го сложат в понеделник. Не мога да помня целия каталог и да сравнявам цени...
Ако  на етикета пише 3.90, и името на стоката е същото, не да си видяла на съседния чипс. На каса не те интересува какво излиза, викаш управител и плащаш цена по етикет. Ако трябва и една снимка с телефона си направи и им кажи, снимам ако откажете да ми продадете по цена на етикет да сигнализирам където трябва.

# 559
И на мен ми се е случвало, но се оказва, че не съм видяла, че е промоция от четвъртък, а аз съм купила стоката да кажем във вторник

# 560
Здравейте! Искам да попитам, имате ли мнение за зъбния душ, който е в брошурата за следващата седмица? Обикновено е скъп, а този който ще пуснат е на 35лв. Върши ли работа, заслужава ли си?

# 561
  • софия
Вече за 3-ти път купувам нектарини. Съвсем по мой вкус са - сладки, но твърди.

# 562
И аз се интересувам от зъбния душ.Simple Smile

# 563
Подарявам
Скрит текст:

# 564
zvаnchе, твърдите нектарини като поседят няколко дни омекват или се спаружват, че аз предпочитам
сладки и сочни.

# 565
  • софия
zvаnchе, твърдите нектарини като поседят няколко дни омекват или се спаружват, че аз предпочитам
сладки и сочни.
Може. Аз не обичам меки. Харесвам да ми хрупат като ябълки Simple Smile

# 566
сладки и сочни.
Може. Аз не обичам меки. Харесвам да ми хрупат като ябълки Simple Smile
Много сме - аз също не ям плодове щом вече са меки. Трябва да хрупа, ако ще и банан да е Grinning
Нектарините точно така ги харесвам стегнати и хрупкави - може 1 да изям за сезона, но трябва да е такава, иначе и 1 няма да пипна.

А това кафе Джимока дето стана дума снощи - имам спомен че и то май беше сравнително по-ситно смляно, макар че мисля че се води че е и за еспресо машина.

# 567
Да, в Кауфланд има безкофеиново инстантно кафе с марка К-класик. В буркан от 100 грама е, последно беше на цена 6,99 лв (иначе преди поскъпването струваше 4,99 лв😐).
Хм, наистина ли продават прахосмукачка без зарядно?🤔
Не е от лятото в нашия филиал "препречването" с палети и колички. Просто филиалът е от малките, а повече служители явно няма да му "отпуснат". В просторен филиал е съвсем различно, но в нашия понякога буквално не може да се мине.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 13:16 от dolce miele

# 568
  • Козлодуй
Благодаря за безкофеиновото кафе Simple Smile

# 569
Имам зъбен душ от Лидл и съм доволна. Всъщност не съм имала друг и нямам база за сравнение Laughing Моя зъболекр ми каза, че няма смисъл да си купувам скъп, защото така или иначе всички се чупят. Моя душ вече е на почти 3 години и още си работи.

Общи условия

Активация на акаунт