Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 625
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 645
Има сладко от рози в лидл в постоянния асортимент.
Има да, мисля че е на Родна стряха и не е никак лошо.

# 646
Да, хубаво е сладкото от рози. Дори ми харесва повече от домашно, но това е, защото не обичам вкус и аромат на рози Grinning Това от лидл обаче одобрих.

# 647
  • Буркина Фасо
и аз видях сладко от рози.Smiley
внимавайте с употребата му.

# 648
Живена са страхотни. Харесвам и кето хляба.
 В нашия филиал перманентно са със зелен етикет на минус 50%, защото никой не ги купува.
У нас най-любим е типовият хляб, тип ръчен. Пакетиран и нарязан. Никога не съм го виждала намален, но цената му все още е доста добра. Перфектен за нашия вкус. Понякога ходя до Лидл само за него, защото ми е много вкусен.

В Холандия гледах на входа на магазина сканираш Лидл+ и количката за пазаруване се отключва и започва да върви след теб без да я буташ.
Това е супер. Ама в Нидерландия, сигурно Лидълите не са ню ню като някои от нашите. Иначе звучи готино. В Паркмарт, който беше в ЦУМ преди време, имаше робот коте, който предлагаше да ти занесе покупките до касата. Много готино настроение създаваше. Smiley

# 649
  • Г. О.
Мъжът ми купи от динята - чудесна е. Благодаря, че споделихте.

# 650
  • Русе
Здравейте, някой да е ползвал зъбния душ, който излиза утре. Отзиви?

# 651
  • Велико Търново
чела съм и добри и лоши отзиви за него, но на няма и 40 лв какъвто - такъв. Не е без пари, но поне да си взема нещо, че напоследък всико само за храна и напитки харча.

# 652
  • Русе
Чуденката ми е, дали да дам повече пари за друга марка или и този върши същата работа, за по-малко пари?

# 653
  • Sofia
Аз съм писала и преди, след като ми се счупиха два зъбни душа от Лидъл, заложих на изпитана марка за повече пари.

# 654
Моят лидълски зъбен душ е купуван през 2018 или 2019 г, още си работи.
Кокосовото мляко отлистено ли е?

# 655
  • София
Лозовите сармички в консерва, хубави ли са?

# 656
Ако на някой му се пие уиски Грантс, имам купон за -20%, който няма да ползвам, валиден още 3 дни.

# 657
Имаше хубави чаршафи пред 2 седмици.
Долни с ластик бяха 20 лв. Горният с 2 калъфки 42 лв. Хубав памук.
Тези сегашните ще са компромис, зависи..

# 658
Лозовите сармички в консерва, хубави ли са?
Ние ги харесваме и взимаме често. Вчета хапнахме една консерва. Аз листото не го ям, само ориза. 😁

# 659

Общи условия

Активация на акаунт