Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 606
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Лидл Сливен, телефона ми е в колата, на каса съм и взех неща намалени с Лидл плюс. На касата искам да си кажа телефонния номер, не ставало, къде съм гледала този филм. Хубаво, изкарах картата с ваучери (специфична за служители на Лидл и Кауфланд), защото мъжа ми получава такива и отношението “АМА ЗАЩО НЕ КАЗАХТЕ, ЧЕ СТЕ КОЛЕЖКА”. Не го пиша с лошо, просто ако не желаят да въведат телефонен номер и да ползвате отстъпка ги подсетете, че не е само за “избрани”. Тъпо се получи и аз си платих продуктите нормално, като докладвах случая.

В София с номера на телефона активират Лидл приложението. Не правят проблеми. В Кауфланд също. Два-три пъти ми се наложи през телефона ми да активират приложението. Не са създавали проблеми.

# 676
Винаги я е имало тая опция с телефонния номер, още откакто го има това приложение и съответно акаунтите. Не знам защо толкова голям проблем и занимавка им се вижда, че и се запъват да отказват чак че не можело...

# 677
Аз пък не знаех, че може да се активира Лидл плюс, казвайки си телефонния номер...

# 678
Аз пък не знаех, че може да се активира Лидл плюс, казвайки си телефонния номер...

Може.
На касите на самообслужване също може да си напишеш телефона на клавиатурата.

# 679
И аз не знаех, че става с телефонен номер.
А трябва все пак да си си активирал купоните преди това, нали? Че аз много често ги активирам докато съм в магазина и реша какво ще взимам...

# 680
Да, предварително трябва да са активирани.

# 681
Активирането на купоните е съвсем отделно нещо, това няма кой и как да го свърши освен теб вътре в приложението ти.
Въпросът е системата да те идентифицира кой потребител си, съответно вече си достъпва твоя профил. Регистрацията е с телефонен номер и идентификаторът е това - въвеждането на номера и сканирането на кода вършат една и съща работа. Кодът е по подразбиране за да става бързо, отначало имаше повече проблеми със сканирането му и чат-пат предлагаха да въведат номера като не става така. Вече много по-рядко се случва да не го сканира правилно.

# 682
Ако става въпрос за Лидл Сливен на автогарата, там ми е направило впечатление, че са най - сърдитите и неучтиви касиери (напоследък има едно-две изключения).

В нашия дълбоко-провинциален Лидл съм виждала, че касиерите въвеждат телефонните номера на клиентите, за да си ползват отстъпките.

# 683
  • Сливен
Лидл Сливен до автогарата са въвеждали телефон без проблем.

# 684
Лидл е на първо място по продажби на зеленчуци и плодове. Но някои тук казаха,че там плодовете и зеленчуците били най-скапани. Yum

# 685
Да, на автогарата филиала. Родом съм от Сливен, живея в Пловдив и всеки път ми остава горчив привкус с кофти служители. И да, влизам в положение и те са хора, но всеки път, когато попитам нещо конкретно там, имам чувството, че ще ме убият с поглед и се започва с “оф, ей там е това нещо, ако не го намериШ значи го няма”. Във филиала в жк.Дружба днес търсих чушкопек за баба и служителка дори ми го занесе до касата, защото съм малко бременна. Ами никой не ми е длъжен, но ми стана мило и бях безкрайно благодарна. Аз също работя с хора и също съм била продавач-консултант дълго време.

# 686
Вече втори път взимам от щайгите с плодове и зеленчуци за 5лв, но днес направо си беше попадение. Имаше следните неща:

Кутия с 4 праскови
Кутия с домати 500г
Торбичка с 5-6 зелени чушки
250г боровинки
Кутия с микс горски плодове
2 био банана
2 броя авокадо
Плик с 1,5кг ябълки

Като от всичките тези неща има точно 1 развалена праскова. Другите неща са супер, просто не са с перфектен търговски вид.

Доволна съм

# 687
В Пловдив в “новия” филиал на Тракия, също взимаме често от щайгите. Бяха сложили “бял” пъпеш. Заради него го купихме, леко наранен. Не обичам пъпеш, но докарваше на бял шоколад, но извън бокса е скъпичък..
Иначе са чудесен вариант и съм им фенка.

# 688
При нас намаленият сбирщайн от зеленчуци и плодове изглежда така - в мрежа, а не в кашонче (не погледнах цената, обаче, ако са за 5 лв и в нашия филиал, значи си струва):

# 689
  • София
В колко часа ги слагат намалените плодове и зеленчуци в щайга за 5 лв?
Когато ходя в Лилд е до обяд и има единични бройки
намалени на 50 %

Общи условия

Активация на акаунт