Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 592
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 690
Мисля, че по някое време след 18 ч започват с намаленията в магазина /поне с голяма част от намаленията със стикери/.

# 691
  • Mediterraneo
А при нас ги правят сутрин, до половин час след отварянето вече няма нито една торба.

# 692
  • Sofia
Никога не съм виждала такива клончета във филиалите, в които пазарувам, но определено са добра оферта. Ще почна да се оглеждам по-често.

# 693
При нас винаги са скапани всички плодове/ зеленчуци и не вземам.
Напоследък е пълно разочарование пазаруването на плодове/ зеленчуци в Лидл. В Билла са много по- добри в момента

# 694
Аз чак се изненадах, че продуктите в мрежата бяха само леко повехнали. Обикновено, когато са поотделно, не са в никак приемливо състояние- жълти салати, доста загнили и сбръчкани плодове и зеленчуци, мухлясали ягоди или горски плодове...

# 695
  • Буркина Фасо
В колко часа ги слагат намалените плодове и зеленчуци в щайга за 5 лв?
Когато ходя в Лилд е до обяд и има единични бройки
намалени на 50 %
вчера около 15ч видях такава щайга

# 696
Днес не видях такива находки, и малко ме досрамя да питам служител. Ще се оглеждам по внимателно.

# 697
Лидл е на първо място по продажби на зеленчуци и плодове. Но някои тук казаха,че там плодовете и зеленчуците били най-скапани. Yum

Да, днес доматите мухлясали, скапани. На редовна цена.
 Ябълките меки и започнали да гният.
Пак на редовна цена.
Ако искаш ще ти снимам едвам две ябълки взех що годе в приличен вид. Пак казвам на редовна цена.

# 698
И аз днес видях към обяд такива мрежички с плодове и зеленчуци.
Стоят близо до хляба.

# 699
И при нас са там.

# 700
  • shumen
При нас също са там.

# 701
  • Буркина Фасо
аз я видях при зеленчуците.

# 702
Явно ги крият от мен. Само аз не видях мрежичка.

# 703
  • Велико Търново
Посещавам два магазина в два съседни града и цяла седмица не съм виждала мрежички или касетки на клошарските щандове за ПиЗ. Или свършват или не ги окомплектоват навсякъде още.

# 704
От както разбрах от темата за тези мрежички, внимателно оглеждам нашия магазин за тях. Еми няма. Явно в Бургас сме големи баровци Sad

Общи условия

Активация на акаунт