Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 564
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 750
На каса с касова бележка. Каквото пише на кутията, обикновено 3 г. Ако са минали определени месеци вече взимат за ремонт, ако не стане ви връщат парите.
Скоро връщах апарат за кръвно, беше на сервиз, звъннаха ми, че не става и ми върнаха парите.

# 751
Здравейте, притежаваме сигурно от 9-10 години една ютия Tefal fv1230. От скоро имаме лек проблем с парата, дали нещо се е запушило вътре, трудно мога да кажа, но отделно преди седмица я изпуснахме от масата и се счупи отпред между плочката и пластмасата и създава лек проблем с гладенето. Евтина беше на времето -25-40 лв. Все се каня да попитам за ютиите на Лидл, дали стават или не, понеже гледам че от утре пускат една за 20 лв. с 3 години гаранция. Mодела в интернет излиза,че  Silvercrest DB 1600. Има ли някакви сериозни негативи на  този евтин модел на Лидл, защото мисля че съм виждал и по-скъпи модели, мисля че бяха 2300-2800W.  Дали има силна пара ли има, защото сегашната въпреки по-малките W-то глади  прилично за хора без претенции, защото се чудя дали да изчакам да пуснат по-мощните модели на Лидл, ако този не глади модел не глади хубаво или да вземем на Филипс/Тефал.

# 752
  • Козлодуй
Купувала съм ютия от Лидл и не бях доволна. Дугите ютии включват и изключват автоматично според зададената програма, а лидълската трябва сериозно да я тръскаш за да включи отново т.е. включва се отново при движение. Нали се сещаш как угасва лампичката при достигане на необходимат температура и после пак светва е при лидълската това не се случва автоматично а със сензор за движение - което не ми допадна а и една грубиянска - не е моята - аз много гладя и Тефал и Филипс препоръчвам - други не Simple Smile

# 753
Никога не купувам техника не купувам от супер маркет.
Има специализирани магазини за това.

# 754
Аз имам Лидл-ска ютия от много години и съм доволна. Даже сама се изключва ако я забравя.

# 755
  • Козлодуй
Аз не я забравям защото когато гладя гладя цял ден например и ми пречи ако се изключи сама Simple Smile

# 756
Тя не се изключва нацяло, а влиза в някакъв слийп режим и не се нагрява.

# 757
Голяма грешка. Ютия точно не съм купувала, но всякаква друга, непретенциозна  техника на Silver Crest да. И съм доволна от повечето неща. Ютия, обаче, си избирам трудно и не съм помисляла да взема от Лидл.

# 758
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за тази парна четка ?

# 759
Имам ютията, която ще се предлага от утре. Лично за мен единственият ѝ минус е, че е една идея по- лека, а съм свикнала да гладя с по- тежка ютия. Такава е тази, която е по- скъпа, пак от същия магазин, тя е и по- мощна.

# 760
Моята ютия е от Лидъл, от по-скъпите на Силвъркрест. Идеална е, също има слийп режим.

# 761
  • Г. О.
Имам такава ютия, светлосиня. Вече не помня кога я купих - 2016 г., мисля. Няма грешка, върши чудесна работа.

# 762
Голяма грешка. Ютия точно не съм купувала, но всякаква друга, непретенциозна  техника на Silver Crest да. И съм доволна от повечето неща. Ютия, обаче, си избирам трудно и не съм помисляла да взема от Лидл.
Не смятам, че греша. Това е моето лично мнение.
За мен няма непретенциозна техника...

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 22:38 от monii

# 763
Имам ютията, която ще е на промоция от утре от предишно пускане през зимата. Доволна съм. Лека е, добре глади.
Имам доста уреди на Силвър крест , от всички съм доволна.

# 764
Някой има ли отзиви за тази парна четка ?

Не ми хареса и я върнах. Според мен не върши абсолютно никаква работа, но има хора, които я харесват.

Общи условия

Активация на акаунт