Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 564
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 780
Ще гледам по-внимателно, аз търсех все бурканчетата да видя... и като не знаех и къде, малко на шанс работата Grinning
Аз я слагам към салата така че просто пропускам солта в салатата и не ми пречи че е солена. Ако ям маслини, те също са си соленички.
Харесва ми и разбъркана с извара, става интересна разядка така - съотношението си го правиш на вкус и пак соленосттта се балансира.

# 781
  • София
Къде стоят едни зелени маслини без костилка, в пликче, коктейлни ?
до консервите, ако са тези за 1 ст.
не са в хладилната витрина при другите маслини

# 782
Привет! Някой купил ли е от късите дънкови панталонки и отговарят  ли на размера?

# 783
Днес купих подправка Лимонена трева. Ми, тя няма вкус, няма аромат. Дали при влагане в някакво азиатско ястие ще се усети, или да я изхвърлям?

# 784
Днес купих подправка Лимонена трева. Ми, тя няма вкус, няма аромат. Дали при влагане в някакво азиатско ястие ще се усети, или да я изхвърлям?

Аз я използвам за мариноване на пилешки бонфиленца - чесън, лимонена трева, сол и зехтин. Има съвсем лек цитрусов аромат.

# 785
  • София
Някой има ли отзиви за тази парна четка ?

Не ми хареса и я върнах. Според мен не върши абсолютно никаква работа, но има хора, които я харесват.
Аз съм ползвала инцидентно Филипс на една позната и ми свърши чудесна работа. Днес си взех тази от Лидл, която даже по характеристики е по-мощна. Пробвах със същата дреха и нищо не се случи. Остана си намачкана блузата.Утре и аз ще я връщам.

# 786
Ползвам лимонената трева за месо при мариноване или за дресинг за салати. Също правя лимонови картофки и стават вкусни (по мое мнение). Става свежичко и леко цитрусово както е написала съфорумката. Не очаквайте чудеса, лека нотка.

# 787
  • shumen
Баничките вкъщи ги ползвам за бърза закуска.Наистина имам после в устата малко вкус на маргарин,но стават за бързо.

# 788
  • оттам, откъдето започва България
Баничките вкъщи ги ползвам за бърза закуска.Наистина имам после в устата малко вкус на маргарин,но стават за бързо.

Би ли споделила за кои банички става въпрос?

# 789
Които дъвчем последните 3 страници 😃

# 790
  • оттам, откъдето започва България
Хубаво ги "дъвчем", но тъй като не ги знам и попитах danaeka, тъй като последна е писала, може да има снимка.

# 791
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за тази парна четка ?

Не ми хареса и я върнах. Според мен не върши абсолютно никаква работа, но има хора, които я харесват.
Аз съм ползвала инцидентно Филипс на една позната и ми свърши чудесна работа. Днес си взех тази от Лидл, която даже по характеристики е по-мощна. Пробвах със същата дреха и нищо не се случи. Остана си намачкана блузата.Утре и аз ще я връщам.
Аз пък  Филипса,който беше по миналата седмица на акция го върнах. Грам работа не вършеше,супер малък резервоар и много слаба и нищо не изглади .

# 792
В брошурата ги има, на оферта 1+1 по кг бутер банички. Те и не приличат на банички де, ама така ги кръстили.

# 793
  • София
Въпрос към тези, които живеят близо до Лидл на бул. Сливница - паркинга може ли да се ползва /въпреки ремонта /?

# 794
Много ми липсват замразените кроасани и на мен, но тази седмица има бутер банички 1+1кг за 9лв, също за супер за бърза обедкуска 😃😋
Само на мен ли не ми харесват тези банички...? Единия пакет така се търкаля във фризера и само ми пречи, а ми е жал да го изхвърля. На вкус стават, но по небцето ми остава едно неприятно усещане като от маргарин или нещо подобно.

В Метро има замразени кроасани, които са с масло, а не маргарин "или нещо подобно". Много вкусни, обаче скоро не съм купувала и не знам каква им е цената. Преди бяха нещо от порядъка 20 бройки за 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт