Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 360
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 825
  • Козлодуй
Написано е само S иначе какъвто си искаш номер са. Миналата седмица или преди две не знам точно имаше едни пижами къси гащи и тениска които нито един S не беше същия като друг - всяка със собствен размер - сините имам на впредвид

# 826
Аз винаги гледам размерът по италианската номерация на етикета какъв е, а не размерът, който е обозначен на опаковката на дрехите. Обикновено италианският размер е най-отдолу на малкия хартиен етикет, който е прикрепен към дрехата. Той си отговаря.

# 827
  • София/Севлиево
И според мен дрехите им са уголемени.Аз нося Л(42),а от дрехите на Лидл М(38/40).

# 828
Ето и официалният отговор:
"В нашата ежедневна работа се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-доброто обслужване, както и отлично съотношение между цена и качество. Стремим се да осигурим максимална наличност от всички артикули. Свежестта на нашите продукти е много важна и съществена част от работата ни. В Лидл хранителните продукти подлежат на строг всекидневен контрол. Съжаляваме, че във Вашия случай не сме успели да покрием високите стандарти, които си налагаме. Нашите служители ще вземат необходимите мерки в бъдеще да се избегнат подобни несъответствия.

Благодарим за конструктивната обратна връзка! Тя ще бъде предадена към отговорния отдел.

Още веднъж благодарим за Вашия сигнал и се надяваме отново да ни гласувате доверие и да Ви радваме с разумни цени и отлично качество."

Тук става на въпрос не само, че продуктите са в ужасно състояние, но и със сигурност на редовна цена ще струват по-малко или равно на стойността на мрежата от 5лв. Приложила съм снимки точно от Пловдив на такива кутии и съм приложила и това, което аз намирам в моя филиал в различни часове и различни дни. То просто разликата е от небето до земята и на снимките ясно си личи. Ако повече хора изпращат съобщения до веригата, може да има резултат. Щом на едно място може да се подържа качество, защо да не може и на друго?

# 829
За жалост зависи от персонала, а сега повечето са стажанти и “обичайния” персонал е по морето. Плащат повече + покриват храна и квартира.

# 830
Днес плодовете и най-вече зеленчуците са ГМО и трябва бая време да престоят,преди да изгубят свежия си вид...

# 831
Всичко е изкуствено. Био мио, веган, не знам си какво. Пластмаса.
На малкия като давах домат, откъснат от градина, не го яде. Не му харесало. И децата са свикнали на пластмасова храна..

# 832
  • shumen
Точно за тези банички става на въпрос.Аз и тези на Фамилия не харесвам много,но са една идея по добри.

# 833
Открих къде стоят пиз за 5 лв в нашия филиал. Ами да ви кажа и за храна на прасетата не стават, без пари да ми дадат, няма да ги взема.
И на редовна цена имаше доста скапани пиз днес, дори мухлясали,  така че ще поглеждам занапред дали е било изолиран случай или практика.
В голям град живея.

# 834
А баничките от гръцката седмица с фета и спанак как са? Трябват ми за почерпка, но за повече от торта нямам време

# 835
Добър вечер! Някой може ли да сподели мнение за тази пряхосмукамка..

# 836
  • Велико Търново
Нося s, понякога М размер (рядко) дрехи от Зара, хм, ризървд, масимо и подобни индитекс. От Лидл дрехите С размер - долнища, пижами, клинове, стрингове са ми леко големи. Описвам така, за да направите лесна съпоставка как ги сравнявам аз. Не гледам етикет, а размер на конкретен артикул. Днес гледах една рокля, като за вкъщи, но с размер син цвят беше широка в раменете точно колкото м размер лилава. Ме си я взех, защото не бях сигурна ако не е по мен, дали няма да бъде като чувал.

# 837
А баничките от гръцката седмица с фета и спанак как са? Трябват ми за почерпка, но за повече от торта нямам време
Ако си приготвите допълнително сирене за гарнитура, стават, иначе си е само тесто и я има 10 гр. сиренце в баничка, я не.

# 838
Как се слагат тагове в касовите бележки? Излезе ми съобщение за тази нова функционалност, но не разбирам откъде се прави?🙂 Още ме е яд, че махнаха търсачката в касовите бележки...🤨
Влязох набързо днес за две неща и да разгледам какви находки по 1, 2, 3, 5 лв има при нас. Нищо интересно за мен. Но си взех намалена силиконова "четка" за почистване на косми от домашни любимци и интересна кухненска принадлежност- комплект "зъбци" за дърпано месо.😅 Нямам търпение да ги тествам.🙂

# 839
  • Sofia
Aз днес отмъкнах плоча за палачинки за 20лв. Никога не съм си и помисляла да купувам, но бях с приятелка и тя като почна да ме навива колко е лесно и бързо и как е за без пари....

Общи условия

Активация на акаунт